Da, se face pușcărie de la 1 la 5 ani, nu contează că fata își da acordul sau nu, ea nu are discernământ, este un copil, si poate fi convinsă, forțată foarte ușor să accepte. Acel animal de 23 ani ar trebui să își găsească o fată de vârsta lui pentru sex, nu să prostească copile ușor de convins și manipulat, la vârsta lor unele se lasă convinse săracele și cu o ciocolată să facă sex, auzi, aprobarea fetei. Nu există așa ceva la 14 ani.
Avand in vedere ca diferenta de varsta este mai mare de 5 ani barbatul va fi condamnat pentru infractiunea de viol asupra unui minor, conform Codului penal, cu md. si compl. ulterioare, citez:
"ART. 218^1. Violul săvârşit asupra unui minor
(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau an.l, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau an.lă comise de un major cu un minor care nu a împlinit 16 ani se pedepsesc cu închisoarea de la 7 la 12 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.
(7) Faptele prevăzute la alin. (1) şi (1^1) nu se sancţionează dacă diferenţa de vârstă între făptuitor şi victimă nu depăşeşte 5 ani."
Gresesti, nu mai exista infractiunea de act sexual cu un minor, a fost abrogata prin L.217/2023, exista doar infractiunea citata de mine.
Pai diferența de vârstă dintre si depășește 5 ani, deci va face pușcărie, eu ce am zis greșit? 23-14 = 9 ani diferența. Este legal? Clar nu.
Se pare ca ti-ai uitat raspunsul, tu ai spus, citez: "Da, se face pușcărie de la 1 la 5 ani..."
Ori pedeapsa este de la 7 la 12 ani. Este o diferenta, nu?
Pai da, dar tot face, eu am spus ce am găsit eu pe google, nu stiam ca s-a abrogat.