Se poate face orice te pricepi, numai sa stii bine limba. Am fost si eu in UK, mie nu mi-a placut. Nu m-am asteptat sa vad atata mizerie in Londra si puhoi de imigranti.
Nu in Londra vreau sa ma duc ci în alta zona a Angliei și e frumos acolo, mie mi-a plăcut mult de tot. Poate o sa încerc Leeds dacă reușesc.
Toate orasele mari din Anglia au mizerie si aspecte urate destule. Frumusetea si curatenia Angliei se mai pastreaza doar la sate, in comunitatile cat mai mici.
Ca orisicare din ziua de azi, putini mai sunt cei care nu stiu engl macar la nivel general
Asa este într-un fel și un alt lucru neplăcut e destrăbălarea de acolo. O sa ma gândesc mai bine.
Pai am învățat engleza încă din clasa 1. Însă nu mi-am dat niciodată interesul sa o învăț la perfecție, sa învăț orice aspect al acestei limbi ca dacă o faceam probabil eram la vreo facultate pe acolo.
Intai aplici online si iti iei job, cu contractul legal de munca in mana, iti poti obtine viza de munca samd.
Ai locuit sau ai lucrat in Anglia?
Daca ai lucrat, ar trebui sa ceri niste formulare EU pe care le aduci la noi si vor conta la pensie.
Am lucrat prin agenție și pe contract vreo 8 luni. Nu știam de aceste formulare.
Am lucrat și locuit acolo 4 ani în total, pe contract doar 8 luni. În rest prin agenție.
Https://europa.eu/......dex_en.htm
https://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=860&langId=en
Sunt niste formulare speciale, le ceri in tara unde ai lucrat.