| Yyin21323 a întrebat:

Bună! Ieri un văr de al unui prieten l-a bătut pe el și pe iubita lui.Asta s-a întâmplat în Germania.Copilul varului a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat și iubita prietenului meu a depus plângere.I s au făcut și poze și a fost și la spital.Ce I se poate întâmpla acestui văr nebun?

Răspuns Câştigător
| Korkodeln a răspuns:

Arestare, daca politistii considera ca e un periol, internare in spital de boli psihice daca medicii constata ca nu e in deplinatatea facultatilor mentale (bautura nu se pune, e circumstanta agravanta) si in cel mai rau caz varul tau o sa ajunga pe mana procuraturii si a tribunalului care in Germania nu se joaca cu romanii (daca era arab, era altceva), in cel mai bun caz o amenda penala de cateva mii de EUR, in cel mai rau, cateva luni de inchisoare.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Va fi arestat si va sta in puscaria din Germania, pana se clarifica cazul si este condamnata sau achitat.
Dupa sentinta va fi expulzat in Romania si i se va interzice sa mai intre in Germania.

| Yyin21323 explică (pentru Violleta2022):

Bună,mi-a venit o scrisoare în care scrie ca am băut noi între noi, asta e ceea ce au constatat cei de pe teren. Iubita vărului meu nu a băut nimic.Nu sunt de acord cu scrisoarea, credeți ca pot face ceva?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Yyin21323):

Poti face contestatie

| Violleta2022 a răspuns (pentru Violleta2022):

Pe celalt topic spuneai ca este sora ta (nu iubita varului) si ca si ea ar fi baut alcool, acum ce treaba ai tu cu ce a declarat ea, care oricum a ajuns la spital si daca i s-au facut analize de sange, a aiesit pozitiva la alcool in sange.