Arestare, daca politistii considera ca e un periol, internare in spital de boli psihice daca medicii constata ca nu e in deplinatatea facultatilor mentale (bautura nu se pune, e circumstanta agravanta) si in cel mai rau caz varul tau o sa ajunga pe mana procuraturii si a tribunalului care in Germania nu se joaca cu romanii (daca era arab, era altceva), in cel mai bun caz o amenda penala de cateva mii de EUR, in cel mai rau, cateva luni de inchisoare.
Va fi arestat si va sta in puscaria din Germania, pana se clarifica cazul si este condamnata sau achitat.
Dupa sentinta va fi expulzat in Romania si i se va interzice sa mai intre in Germania.
Bună,mi-a venit o scrisoare în care scrie ca am băut noi între noi, asta e ceea ce au constatat cei de pe teren. Iubita vărului meu nu a băut nimic.Nu sunt de acord cu scrisoarea, credeți ca pot face ceva?
Pe celalt topic spuneai ca este sora ta (nu iubita varului) si ca si ea ar fi baut alcool, acum ce treaba ai tu cu ce a declarat ea, care oricum a ajuns la spital si daca i s-au facut analize de sange, a aiesit pozitiva la alcool in sange.