| Cristi111s1 a întrebat:

Buna, in luna noiembrie am avut o bataie de strada, un prieten s-a batut cu un baiat de la casa de copii si eu trecand pe acolo acel baiat a sarit la mine si m-am aparat, am fost in aceeasi zi la declaratii si mi s-a spus ca o sa avem dosar, cat timp dureaza sa aflam ce patim sau ce se va intampla? Baiatul a fost in spital cateva zile pentru nas rupt, din cate am inteles s-a bagat protectia copilului. N-am mai fost chemati la politie de atunci. Niste informarii? Mersi

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Au fost sarbatorile la mijloc, deci dureaza cateva saptamani pana veti fii chemati la Politie sau la tribunal.
In orice caz, se va lasa posibil cu puscarie, daca copilul ala a avut nevoie de spitalizare, insemanand ca l-ati bautut rau amandoi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu te grăbi, că vine acasă citație de la poliție.

| Cristi111s1 explică (pentru Violleta2022):

Buna, eu mamm autoaparat si doar ala l o lovit mai tare eu i-am dat doar un picior, a stat la spital doar 5-6 zile ca a avut nasu rupt

| Violleta2022 a răspuns (pentru Cristi111s1):

Wow, deci a fost grav daca a stat ata de multe zile, asta insemand ca pedepasa voastra va fi foarte serioasa, daca a necesitat atat d emulte zile de spitalizare.