GPS-ul poate avea o eroare intre 10 si 100 metri (un disc cu raza asta). Deci e improbabil ca era sub masina aia.
Poate era chiar in acea masina. Cel care a agsito a luat-o si de aia a ajuns acolo.
Nu vad ce te miri, ala care o fi gasit, nu locuia vecin cu tine Normal poti sa reclami la politie.Ce loc era ala, casa, bloc, ce anume? Daca era casa puteia bate la casa omului, spuheai sa iti dea casca inapoi, pentru ca asa arata gps, ca acolo este, iar daca nu te duci la politie.
Te asigur ca ala nu ar fi zis nu, mai mult ca sigur e in masina aluia, sau la acea adresa.
Fa o poza cu locatia, adica pe gps sa iti arate locatia, in caz ca politia se duce si ii spune, ala o sa zica ca nu stie habar nu are, apoi va arunca aia pe altundeva, departe de casa lui.
Apoi tu vei scana iar si vei vedea noua locatie, te duci si recuperezi, ori arati la politie, sai dovedesti ca acolo a fost la banditu ala, doar ca a mintit.
Deci sigur acolo este casca ta astea nu-s oameni sa minta, ele emit semnale, is receptionate si bum ai locatia.
Pentru ce sa faci reclamatie la Politie?
Ce vină are ăla cu masina ca a parcat acolo unde crezi ca ti-ai pierdut casca?
Ce gandire stupidă ai!
Nu ai citit întrebarea cum trebuie, recitește înainte sa răspunzi? am spus ca zona in care aplicatia îmi arata ca este casca este una in care eu nu am fost, imposibil ca eu sa o fi scăpat in acel loc, din acest motiv am și dubii. Dacă răspunsul tau nu este de niciun ajutor, te sfătuiesc sa te abții pe viitor
Am inteles din prima ca nu ai fost in acel loc. Dar de ce te-ai dus sa o cauti acolo?
Si ce rost are reclamatia la Politie?