In mod normal trebuiau sa-ti trimita conditiile ofertei in scris si sa semnezi un act aditional la contract.
Daca n-au facut asta poti sa-i reclami la protectia consumatorilor ori/si la ANRC.
Pai si daca trimit la protectia consumatorului trmitit o scrisoare ceva?
Ma poti ajuta cum pot sai contactez sau sa fac o cerrere? te rog eu frumos sunt intro situaitie delicat
Ma poti ajuta cum pot sai contactez sau sa fac o cerrere? te rog eu frumos sunt intro situaitie delicat
La protectia consumatorilor trimiti o reclamatie.
Cauta site-ul oficial al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor din judetul tau. Nu trebuie sa faci nici o cerere ci doar sa expui situatia exact cum a fost si ca tu n-ai dorit prelungirea contractului si nici n-ai stiut de aceasta, deoarece nu ti-au spus.
Totusi te sfatuiesc ca, inainte de a face reclamatia, sa incerci o rezolvare amiabila cu Romtelecom.
Prietene! Valuri mari pt.nimic.Trimite-le un mail cu nemultumirile tale(salveaza-l totusi pe un stik).Eu asa am facut in 2011! Au venit anul trecut prin vara si si-au luat ligheanul.Telefonul este in cutie, ma doare la bascheti daca mai vin sau nu.Ce nu sti, este faptul ca daca o firma cu care ai contract, nu-si respecta clauzele contractuale, tu poti rezilia unilateral contractul.Anunta-i si instaleaza de la alta firma pe care o agreezi.Bafta!