Daca ai pierdut cartea de munca, ea trebuie reconstituita pe baza adeverintelor eliberate de la fostele locuri de munca. Daca firma s-a desfiintat trebuie sa te interesezi unde sunt arhivele si sa-ti iei adeverinta. Pensia o iei pe baza datelor inscrise in carnetul de munca si nu pe baza declaratiilor transmise la casa de pensii. Declaratii se depun doar din anul 2001, deci pentru perioada 1988 - 1995 nu este depus nimic, poate doar statele de plata la ITM. Eu zic sa tratezi problema serios si sa-ti reconstitui cartea de munca. Succes!
Normal, contributiile pentru pensii sunt operate de catre functionarii unitatii la care lucrezi dar se trimit si la Casa de pensii, pe un tabel anexa, pentru toti salariatii, asa ca nu e o problema...Sa ai parte de multi ani de pensie!
Esti o norocoasa intr-un fel al cuvantului! La casa de pensii iti vei gasi cu siguranta toate contibutiile de cand te-ai angajat.(FII SIGURA, AM INTREBAT-O PE MAMA CARE E PROCUROR SI STIE BINE LUCRURILE ASTEA!)Fi linistita! Cred ca ti-am fost de ajutor!