| Moongreen a întrebat:

Bună. M.am păruit cu o tipă în stb. Și a depus plângere, sunt filmări. A fost la inml nu are zile de îngrijiri medicale sau traumatisme. Mi s-a făcut dosar în care sunt acuzată de lovire și alte violențe, influențarea declaratiilor( ca i.am zis să șteargă filmările să nu ajung pe TikTok) și deranjarea ordinii publice. Deci concurs de fapte. Am avocat dar momentan i-am dat dosarul pentru a fi studiat. Am vreo șansă sa scap doar cu suspendare? Tipa cere daune 100 de milioane. Dacă ii dau banii ăștia poate sa își retragă plângerea?

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, poate sa-si retraga plangerea, daca va intelegeti in acest sens.
Daca nu o retrage probabil vei fi condamnata cu amenda penala sau cu inchisoare cu suspendarea executarii. In acest caz cred ca ar fi bine sa inchei un acord de recunoastere a vinovatiei, daca este acceptat se va reduce pedeapsa cu o treime.
Ar fi bine sa discuti cu avocatul aceste posibilitati, este cel mai in masura sa-ti dea un sfat informat, bazat pe probele din dosar.

| Moongreen explică (pentru Ioandelasal):

Păi tocmai ce mi.am schimbat avocatul ca nu îmi răspundea la nicio întrebare și voia direct instanță. Da totuși cred ca pot încerca. O să vorbesc cu noul avocat. Mersi frumos