| Mri28 a întrebat:

Buna, nu știu daca am ales bine categoria, dar am o nedumerire.
In zona in care locuiesc in ultima perioada s-au construi destul de multe pensiuni, problema este ca aceste pensiuni au scurgerile de la baie, cu toate necesitățile in drumul public…. Toata apa curge pe drum, si asta este o problema pentru ca fiind drum de piatra, îngheață, si nu mai este accesibil, sau gheata aia se macină la roțile mașinii si pe mijloc ramâne neatinsa, chiar aseara am suspendat masina in acele tranșee, si este masina 4X4 gip, ca sa va faceti o idee, pe langa asta toti de pe ulita au scurgeri in drum, curge apa intr-o veselie.
Vreau sa ma sfătuiți, ce as putea face in acest caz, cum as putea rezolva problema, unde as putea apela? Pentru ca proprietarii pensiunilor prefera sa circule pe jos de cat sa capteze apa….

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa faci plîngere la primărie sa vina ei sa vada ce rahat constructii au facut, cei care au facut pensiunile nu le-a dus capul sa faca s curgerile separat ca asa poate inunda strada cu rahat de la wc uri asa de tîmpiti au fost? In ce zona stai?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti reclama la primarie sau la Garda de Mediu din judetul tau.

| LittlePoppy a răspuns:

DSP (Directia de sanatate publica), Garda de mediu, Politie (aici am indoieli ca vor rezolva ceva).
Nu exista canalizare in acea zona? Cum au dat autorizatiile de constructie? Ca o fosa septica la o pensiune se umple de doua ori pe zi.

| Mri28 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Probabil s-au gandit, doar pe hârtie, special am mers sa ma uit si de la construcțiile respective drumul este uscat, exact ca pe pârtie….
am fost si am vorbit azi cu ei sa facem cumva sa fie bine, o canalizare si sa nu ne mai distrugem masinile, știți care a fost răspunsul lor. "De moment noi nu avem nevoie de drum reparat ca purtam turiști cu gipurile"
Mi se pare absurd ca toata lumea sa isi scoată rahatul in drum….

| Mri28 explică (pentru LittlePoppy):

Nici primăria nici politia nu se implica….
cand am cerut o masina de deszăpezit la primărie ca am avut un bătrân invalid o zis ca in caz de se intampla ceva o sa trimită elicopterul Smurd…. Dar masina de deszăpezit nu….

Sunt intr-o zona de munte…. La Borșa MM

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Mri28):

Din păcate asta este țara in care trăim o țară de si cu rahat.

Din păcate, degeaba plătim impozite si taxe……

| LittlePoppy a răspuns (pentru Mri28):

Vad in alt comentariu ca esti din Borsa. Cunosc zona.
Nu ramane decat DSP-ul si Garda de mediu. Daca nu or fi afacerile lor.
Poate vreo televiziune nationala...

| Mri28 explică (pentru LittlePoppy):

Va dați seama ca nici nu îi interesează pe proprietari din ce moment răspunsul lor a fost ca ei transporta turiștii cu gipurile proprii, ei nu ie dau seama ca si alea se pot suspenda, pentru ca este inaccesibil sa circuli pe jos…… deja este strânsă baltă acolo pe mai bine de 20 de m

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Mri28):

Exact