N-ai ce face altceva decat sa studiezi bibliografia, nu exista alta reteta miraculoasa.
Si nu este nevoie sa o retii la perfectie, doar sa o stii cel mai bine dintre toti concurentii.
E concurs! Vrei sa obtii jobul? Inveti!
Nu trebuie invatat pe de rost, dar trebuie sa retii ce scrie acolo.
Faptul ca tu pui astfel de intrebari acum, la angajare, reprezinta un semn de intrebare despre felul in care ai invatat sa inveti pana acum.
Pai nu-i nivel mare deloc, odata ce sunt sute si mii de angajati la primarii care au trecut prin acele teste si totusi le-au luat, odata ce lucreaza acolo.
Ce-i asa de greu de invatat?
Cauta în privat! Ca la STAT funcționează de 35 ani $paga și PCR-ul *( PILE, concubine & Repetenți)!
Ai impresia ca la nivel central sau local oamenii aia EXCELEAZA în competenta?
Dacă erau asa de competenti România funcționa Normal!
Vă mulțumesc pentru sfat și pentru răspuns. Înțeleg că mai peste tot există pile, dar dacă ne-am ghida toți după faptul acesta, nu ar mai încerca nimeni să obțină un loc pe bună dreptate și totul ar rămâne la latitudinea lor.
Dar comentariul despre competența celor care lucrează la instituțiile publice menționate mă încurajează și mă ambiționează să-mi dau silința și mai mult. Vă mulțumesc!
Ce a fost atât de greșit la întrebările mele? Voiam să aflu informații de la persoane care au mai participat la astfel de concursuri. Atâta tot.
Dacă mie mi se pare greu și ție nu, foarte bine. Nu toată lumea trebuie să privească situația în același mod.
Diferența o face ca tu te rupi sa înveți și altul primește prin SMS subiectele și rezolvările cu 2 -3 zile înainte de " Concurs " sau chiar în ziua lui!
Presupunând ca este un concurs corect fără alți 5 -6 pretendenți *( fiice, verișoare sau amante de diferite culori politice ) după angajare vei simți ca ești marginalizata DACA NU intri intr-o gasca politica sau nu rezolvi cu prioritate anumite cerințe venite de la " sponsori " politici sau prieteni ai primarului! Bafta oricum!
Atunci cauta-ti ceva de munca necalificata, unde nu trebuie sa inveti si nici sa dai examene.