| ubox7007 a întrebat:

pe strada unde locuiesc se afla o gasca de copii (varte intre 8 - 15/16 ani), cand joaca fotball acestia, nu poti sta in casa de cat de tare vorbesc, urla si uneori mai injura, de asemenea des s-a intamplat sa imi fie lovita masina si poarta mea de la casa devine uneori poarta de forball, daca ies sa ii alung dintr-o data "sa plec de pe strada lor" desi locuiesc aici, ironia face ca unii dintre ei nici macar sa nu fie de pe strada.

In aceasta situatie, devenita cliseu, ce ar trebui sa fac?

Răspuns Câştigător
| millar a răspuns:

Depune o plangere la politie, si spune-le si parintilor de comportamentul copiilor

3 răspunsuri:
| Savu_Iulia_2001 a răspuns:

Gândește -te așa : Majoritatea copiilor satu în casă de dimineața până noaptea târziu, faptul că mai există copii care ies afară și se joca imi umple inima de bucurie... eu zic că ar trebui să îi lași în pace că și tu ai fost copil odată și să-ți pui nişte căşti în urechi sau pur și simplu sănu-i bagi în seama

| untu a răspuns:

Suneti-le parintilor tai si depuneti plangere la politie pentru tulburarea linistii publice si vatamarea bunurilor materiale!

| ubox7007 explică (pentru Savu_Iulia_2001):

"să-ți pui nişte căşti în urechi sau pur și simplu sănu-i bagi în seama" Dumneata nu intelegi ca nu am problema cu faptul ca se joaca ci cu faptul ca imi lovesc poarta incontinuu si masina. Daca vin la dumneavoastra imi vopsiti masina si indreptati tabla? Sunt 2 parcuri la nici 10 minute de mers!, un parc chiar langa scoala lor. Daca va umple inima de bucurie, va rog frumos sa ii luati in fata casei dumneavoastra.

P.S. Stiu ca fiecare are dreptul la o opinie, dar dupa cele experimentate ceea ce spuneti dumneavoastra m-i se pare tampit, mai ales ca tocmai ce am terminat cu bacul si am intrat la facultate, voi avea mult de invatat, nu de ascultat muzica.