| alina9012 a întrebat:

Pentru constructia unui perete rigips in spatiul comercial inchiriat mi s-a cerut prin certificat de urbanism si aviz de la directia judeteana pentru cultura. Intrebarea mea este : in cat timp l-as obtine fiind o constructie ce nu deranjeaza pe nimeni cu nimic?

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ar trebui să îți dea răspuns în 30 de zile, dar dacă au mult de lucru te poate ține luni de zile, căci nu este nimeni să îi tragă la răspundere dacă durează.

| alina9012 explică (pentru sadrian46):

Vai... poate nu o fi asa. Cei de la isc mi au spus ca a doua zi imi vor da acordul ca nu i intereseaza un perete demontabil. O sa depun si la cei de la cultura si sper sa spuna acelasi lucru. Multumesc!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru alina9012):

Ca să te încurajez, cei de la cultură s-ar putea să îți dea acordul peste 6 luni. Dar poate mergi cu un plic la ei, din proprie inițiativă. Dar dta încearcă și așa, și așa. Fiul meu are o firmă de arhitectură și design. Din experiența lui, pe bune, într-un caz oarecum similar au durat aprobările de la primărie doi ani și jumătate. Succesuri!

| alina9012 explică (pentru sadrian46):

Multumesc mult! O intrebare : cei de la cultura vin si sa constate la fata locului ceva? Sau se bazeaza doar pe dosarul depus la ei?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru alina9012):

Fac și una și alta.