Lol, profu tau e chiar nebun ma jur! Tribunalul nu are ce sa iti faca el poate decat sa te blocheze pe facebook sau sa iti ceara sa iti stergi contul. Exprimarea libera e garantata de constitutie si e dreptul nostru asa ca stai calma ca daca se duce cu ea la tribunal il dau aia afara in suturi.
Ma scuzati pentru greseli dar corectarea textului s-a facut imediat dupa ce am postat intrebarea inca o data sa ma scuzati
Da-l ma incolo de profesor ca nu are ce sa iti fac..In judecata te poate da dar daca tu stergi postarea de pe facebook nu va avea nicio dovada asa ca CANCI! Nu are ce sa iti faca si ce imagine ii strici tu lui?! Profesorul tau chiar e prost.Stai linistita si fara stres ca nu-ti face nimic.Retardat e!
Eu zic sa stai linistita, a spus asta la nervi, asta nu e un motiv ca sa ajungeti la tribunal.Iar treaba cu scaderea notei la purtare se poate, numai daca iti ceri scuze atunci poate ajungeti la o intelegere probabil va vorbi cu parintii tai chesti de genu asta, si eu am trecut printr`o situatie asemenatoare si pana la urma s-a rezolvat asa ca stai linistita
Ai 14 ani, nu raspunzi de faptele tale, spui si tu ca nu ai vorbit serios, a fost doar o gluma intre copii, chestia cu tribunalul e ca sa te sperie. In privinta notei la purtare nu stiu care-s regulile. Problema e daca ai ore cu el, atunci ar trebui sa inveti foarte bine la materia respectiva.
Nu se incadreaza la "libertate de exprimare" daca incepi sa jignesti alte persoane.
Poti spune ca nu erai tu pe cont.Ca ai fost la scoala sau altundeva pe facebook si nu ai dat log off.
Nu exista nici o dovada daca se duce la politie care sa arate ca ai facut tu asta.
Bineinteles, daca ai spus ca ai facut asta si prin scoala si se stie sigur ca tu ai facut-o atunci exista dovezi.