| Depidealuri a întrebat:

Buna seara,
Am ajuns in punctul in care cineva îmi sparge toate conturile și îmi citește conversațiile, nu pot sa accept sa ma umilească cineva in halul asta. Știe cineva dacă DIICOTUL poate intra in contact cu vinovatul? Pe baza unei plângeri și a unor dovezi de șantaj, abuz de încredere și încălcarea vieții private. De câteva luni îmi da dureri de cap treaba asta, își bate joc de mine și încearcă sa ma urmărească sau sa ma intimideze. Știe cineva și dacă cineva e dispus sa ma ajute sa rezolv problema? Ma face sa nu pot sa dorm liniștita noaptea.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Parolele de la acele conturi se pot schimba cu altele mai complicate. E greu sa faci asta?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i vinovat nimeni sa ti-ai dat parola la prieteni sau ca esti incapabila sa-ti pui o parola de 15-20 de litere si cifre amestecate care nu poate fii sparta.
Pentru atat lucru nu se deranjeaza DIICOTUL sa investigheze si sa plateasca salariile oamenilor, ca sa-ti caute tie vinovatul din cauza prostiei tale.

Pune mana si schimba-ti parolele cu unele serioase si grele, adica litere, cifre si simboluri amestecate si nu uita sa scrii pe o hartie pe care o pastrezi alaturid e cele mai importante acte din viata ta.

| Depidealuri explică (pentru Violleta2022):

Stai liniștita ca dacă știe sa lucreze îți sparge și parola aia lunga.

| Depidealuri explică (pentru Violleta2022):

Nu i-am dat nimănui parola, mi se pare ca așa cu cei de la DIICOT au un salariu la fel am și eu drepturi. Problema e ca in România nu mișcă nimeni un deget ca sa ajute, dacă nu primește mita. Nu e vorba doar de un cont, este vorba de un hacker profesionist care a hărțuit mai multe persoane in ultimul timp. Tu dacă erai hărțuită și urmărită tot așa mândra erai?laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru Depidealuri):

Mai copile, DIICOTUL are probleme serioase de rezolvat, nu un cont hacuit, care-i strict problema si raspunerea ta.
Angajeaza un detectiv privat daca esti atat de bogat si vrei musai sa-ti gaseasca hackerul!

Invata sa cumperi programe anti-virus si protective serioase, nu tot ce-i gratis pe internet ca toate vin cu programele de virsusat sau usor de hacuit.
Invata sa-ti faci parole lungi si complicate pe care sa le folosesti 1 singura data.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Stii macar cu ce se ocupa DIICOT?

| LordCristobal a răspuns:

Du-te la o secție de Poliție și poate te ajuta ei.