Nu-i vinovat nimeni sa ti-ai dat parola la prieteni sau ca esti incapabila sa-ti pui o parola de 15-20 de litere si cifre amestecate care nu poate fii sparta.
Pentru atat lucru nu se deranjeaza DIICOTUL sa investigheze si sa plateasca salariile oamenilor, ca sa-ti caute tie vinovatul din cauza prostiei tale.
Pune mana si schimba-ti parolele cu unele serioase si grele, adica litere, cifre si simboluri amestecate si nu uita sa scrii pe o hartie pe care o pastrezi alaturid e cele mai importante acte din viata ta.
Parolele de la acele conturi se pot schimba cu altele mai complicate. E greu sa faci asta?
Stai liniștita ca dacă știe sa lucreze îți sparge și parola aia lunga.
Nu i-am dat nimănui parola, mi se pare ca așa cu cei de la DIICOT au un salariu la fel am și eu drepturi. Problema e ca in România nu mișcă nimeni un deget ca sa ajute, dacă nu primește mita. Nu e vorba doar de un cont, este vorba de un hacker profesionist care a hărțuit mai multe persoane in ultimul timp. Tu dacă erai hărțuită și urmărită tot așa mândra erai?
Mai copile, DIICOTUL are probleme serioase de rezolvat, nu un cont hacuit, care-i strict problema si raspunerea ta.
Angajeaza un detectiv privat daca esti atat de bogat si vrei musai sa-ti gaseasca hackerul!
Invata sa cumperi programe anti-virus si protective serioase, nu tot ce-i gratis pe internet ca toate vin cu programele de virsusat sau usor de hacuit.
Invata sa-ti faci parole lungi si complicate pe care sa le folosesti 1 singura data.
crizantema întreabă:
anonim_4396 întreabă: