Cred ca, doar daca ii scoti motorul si legi un cal /magar / bou in fata si o declari caruta utilitara.
Te sfatuiesc sa nu faci asta, daca esti prins vei avea dosar penal si poti fi condamnat, conform Codului penal, citez:
"ART.334. Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat
(1) Punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă.
(2) Punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă."
Este ilegal ce vrei tu, odata ce masina NU mai este inregistrata ci radiata.
Din pacate, nu poti pune numere de la alte masini, tractoare sau ce gandesti tu, pentru ca masina radiata NU mai este folosibila, deci imposibil sa o mai conduci LEGAL.
Pentru conducerea unui vehicul neinregistrat, pedeapsa este pedeapsa este puscarie de la 1 la 3 ani si dosar penal.
Daca nu stii cum arata un dosar penal, fa-o. Ca nu mai pleci in Italia pe 4 martie.
Adevarul e ca am numere ei dar sunt la proprietar si are si certificatul. Dar nu imi poate da fiscal si i-am cerut buletinul sa scot macar o asigurare si nu vrea, zice ca ii este frica sa dea buletinul la un strain, chiar si o copie
Tot ma duc, ca am biletul la feribot facut.
Pierd 65 euro dupa
Si atunci de ce spui prostii in intrebare? Crezi ca asa o sa obtii un raspuns corect si folositor pentru tine?
Si tu esti vinovat, nu trebuia sa-i platesti masina pana nu iti dadea toate actele pentru a o putea inmatricula pe tine.
Dar pompieria de ce are numar galben si eu nu pot avea?
Sau trebuie radiata masina mai intai, sau pot si asa?
Parca spuneai ca este radiata masina. Bai, tu stii ce scrii pe aici?
Ce treaba ai tu cu masina de pompieri?
Autovehiculele, cu exceptia mopedelor, tractoarelor, troleibuzelor, se inmatriculeaza la Serviciul de inmatriculari din cadrul judetului si punct, nu exista alta posibilitate.
Nu poti sa o inregistrezi cu numere galbene, pentru ca nu este utilaj.
Numerele galbene sunt pentru vehiculele lente, a caror viteza constructiva nu depaseste 35 sau 45km/h (nu mai retin). Ai nevoie de acte doveditoare pentru aspectul asta.
In cazul Daciei, actul doveditor este cartea de identitate emisa de RAR, unde viteza maxima este de 140km/h, deci nu ai nici o sansa sa o declari vehicul lent.
CristaIon întreabă: