| irinanca a întrebat:

Buna seara.Am si eu o intrebare.Am nevoie de fiscala de anul trecut dar firma la care am lucrat atunci a dat faliment si nu mai exista.Stie cineva sa imi spuna de unde o pot ridica? De la ce institutie? Multumesc frumos.Astept raspuns urgent.

Răspuns Câştigător
| tudorsad a răspuns:

Poti merge la administratia financiara din orasul de unde este firma si sa intrebi acolo. Daca firma nu si-a exercitat obligatia de a depune fisele fiscale ale angajatilor, la termen, chiar daca nu mai exista, poti depune o plangere la Administratia Financiara si astfel o vei obtine.

Oricum tot ce ai nevoie in privinta asta, gasesti sigur la fisc, inclusiv indrumarea exacta privind demersurile pentru a o obtine (daca e cazul sa le parcurgi)

3 răspunsuri:
| daniel77 a răspuns:

Cred ca o gasesti la fisc.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vezi daca actele firmei nu sunt la lichidatorul (persoana fizica sau firma) care s-a ocupat de faliment. Numai bine!

| irinanca explică (pentru tudorsad):

Multumesc.Am fost la Administratia Financiara si m-au trimis la Administratia Publica.Am depus o cerere pentru persoane fizice si in 5 minute a fost gata.Doamna de acolo a fost foarte prompta.Vad ca mai sunt si functionari care sunt eficienti.Multumesc tuturor pentru raspunsuri.