| elyn a întrebat:

Am solicitat la tribunal marirea pensiei alimentare,azi am primit citatie,printre altele, consiliul local...prin primar in calitate de autoritate tutelara,ce inseamna, ce cauta primarul in treaba asta? Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

La cauzele cu minori - divort cu minori, stabilirea pensiei de intretinere, etc - este necesara o ancheta psihosociala care se face de autoritatea tutelara din cadrul primariei, de aceea a fost citata si aceasta. Autoritatea tutelara trebuie sa sprijine minorul, asa ca o sa fie de acord cu actiunea ta.

2 răspunsuri:
| fulgerul a răspuns:

Pe langa cele spuse de Ioan,poate fostul tau sot,neavand serviciu,beneficiaza de ajutor social din partea primariei. Dupa efectuarea unor zile de munca,la cererea primariei,beneficiaza de un venit,AJUTOR SOCIAL! Oricum,orice venit al fostului sot, legal, poate fi adjudecat de dvs., conform legii, 1/4 pentru un copil!

| elyn explică (pentru fulgerul):

Buna seara! Referitor la raspunsul pe care mi l-ati oferit, fostul sot lucreaza in Italia din 2000 SDA courier expres (am dat adresa si CNP-ul acestuia la tribunal, sunt bugetara, nu-mi permit avocet)cei de la tribunal ia in calcul salariul minim de aici sau tin cont ca veniturile sunt altele, adresa de domiciliu de aici sau acolo? Mii de multumiri!