Sunt destul de mari! Să-ți facă o vizită poliția! Ce te face să crezi că poliția nu te va contacta, pentru faptul că ai furat! dintr-un magazin pe care sigur are și camere de luat vedere, mai ales dacă ția loat și declarația, datele personale numele și data nașterii te vor găsi foarte ușor!
Depinde și ce ai trecut în declarație despre tine, de ce ai decurs la un asemenea gest, și alte motive, pe care doar tu le ști personale.
Dacă paznicul o să fie înțelegător cu toată situația creată de tine, poate nu va anunța autoritățile, pentru o vizită la domiciliu, depinde!
Declarația nu am scris-o eu de la zero, era o hârtie deja trasă la xerox. Mi s-a spus că este o declarație standard pentru firma de securitate ca să țină evidența. Credeți că vor contacta poliția chiar dacă am achitat bunurile?
In cazul expus nu cred ca vor depune plangere penala la politie, avand in vedere valoarea redusa si faptul ca ai achitat marfa.
Păi rămâne de văzut ce consideră, cei de la pază dacă vor lua în considerare ce ați comis la acel supermarket cu furtul acelor bunuri!
Adi1987 întreabă:
Utilizator113 întreabă: