Prin metode rusesti clasice:cadere de la balcon, ceai cu noviciok sau sinucidere in circumstante misterioase
Rușii sunt capabili să lupte simultan cu Europa și America. Este evident că ești un manipulator.
Pentru că felul în care ai formulat are în semantică răspunsul,"va sfârși". Adică va fi gata cu el, va muri. Întrebarea este "cum?". Ca și Hussein? Este deja condamnat. Uite dușmanul. De ce să fie dușman. Pentru că asta se dictează trusturilor media să spună. Buni, răi rușii sunt vecinii noștrii și vom trăi cu ei aici, vrem sau nu. Este foarte greșit din partea noastră să ne dușmănim cu ei și să credem că americanii ne sunt așa de buni prieteni. Era cat pe ce să ne tragă și pe noi într-o rafuială care nu ne aparține. Și nu uita ca românii sunt văzuți ca tigani la ucrainieni. Nu au voie să învețe în limba româna.
Asta este adevarul dar romanii, in special cei tineri sunt foarte usor de manipulat. Mie personal mi-a zis cineva care a stat acolo ca romanii sunt tratati ca niste gunoaie, sa nu mai zic de faptul ca ne-au luat teritorii, sa nu mai zic de faptul ca ucrainienii bogati au fugit de acolo, saracii au ramas sa le cada bombe in cap.
Ce rahat de logica si la tine. Nicio idee scrisa fluent.
Deci ca sa intelegem clar ce vrei tu sa zici.
Tu scuzi razboiul si agresiunea ruseasca prin:
-faptul ca o comunitata minora de romani au avut niste dificultati in a invata in alta limba decat cea oficiala a tarii in care traiesc.
-faptul ca URSS a luat de la Romania niste teritorii (apropo, citeste putina istorie sa intelegi, ai sa afli ca tot dragii tai de rusi stau la baza pierderii acelor teritorii)
-pe faptul ca exista ucrainiei bogati.
Adica, tu scuzi cu aceste motive un razboi si mai scrii zi mizeria
" cei tineri sunt foarte usor de manipulat."
Vad ca tu nu sti istorie, agresivitatea fara de margini a americanilor in vietnam unde au murit atatia civili, afganistan, lybia, cuba, etc.
Daca stiam asta eram bogat.
Depinde cu decurge razboiul, daca dupa ceva alegeri suportul pentru ucraina scade atunci o sa continue sanatos, dupa ce ocupa complet regiunile anexate, daca ucriana nu mai e in stare sa continue o sa semneze bucuros un tratat de pace prin care ucraina cedeaza cele 4 oblasturi + crimeea si asta va fi finalul povestii.
Daca suportul pentru pentru ucraina continua si nu e in stare sa continue mobilizarea militara si sociala la un moment dat ceva o sa se intample. Poate sa fie inlocuit, ucis sau pensionat si retras complet din viata publica. Problema e ca nu o sa stim prea multe pana la anul in primavara. Probabil dupa iarna o sa vedem starea armatelor si rezultatul o sa fie mai usor de interpretat,
Pentru ca nu despre asta vorbeam aici. De ce schimbi subiectul? Nu mai ai argumente pe discutia asta? Probabil ca nu.
Ba da, dar am comentat pe aceeasi tema la alta intrebare si imi e lene sa ma repet.
Ok, deci ai realizat ca ai scria balarii si o dai la intors cu "whataboutisme" ca alea para ca iti dau dreptate. E ok, nu esti singurul.
Nu am scris nici-o balarie, tu ai prea mult timp liber sa iti faci pareri proprii despre oameni, am incheiat discutia.
Ai poezia ta pe care trebuie sa o impanzesti pe net. Cand esti contrat, o dai repede pe americani ca te panichezi si nu mai stii ce argumente logice sa dai la discutia pe care ai inceputo.
Ai avut ghinion cand ti am citit eu raspunsul ca nu suport prostii ca tine si nu am cedat ci te-am facut sa dovedesti ca scrii tampenii fara argumente.
Si da stiu, ca vei ajunge la ignore. Asa fac toti postacii prorusi.
Mananca rahat, o dau pe povestea cu americanii, nu mai stiu cum sa raspunda. Pac ignore pe motiv ca au incheiat ei discutia.
Se vede ca esti doxa de carte cand sti doar ce vor altii sa stii.
De la prea mult timp liber nu mai poti dormi noaptea de grija ucrainienilor si de parerea mea, eu zic sa pleci in Ucraina si sa iti iei cetatenie sa ramai acolo sa nu te mai intorci, tara asta nu are nevoie de oameni ca tine, si inca ceva nu sunt pro rus si nici prost, asa ca vezi pe cine jignesti.
Ti-am zis ca am scris opinia o data nu ma repet, daca mai gasesc postarea iti dau link, cauta si tu daca te freaca asa tare parerea mea.
Nu de ucrainieni ma intereseaza, desi le planga de mila si lor. De Europa civilizata ma intereseaza care e amenintata de cei pe care ii ridici tu in slavi.
Oricine cauza scuze acestui razboi e pro rus. Nu exista alta calificare. Simplu. Punct.
anonim_4396 întreabă: