Un polițist nesimțit, faceti și voi reclamație dacă va da amenda, deși fără proces verbal nu prea cred
Faceți reclamație! El ți-a încălcat ție niște drepturi, nu tu lui ai greșit, dar nu în aceeași măsură
Pai acum asteptati si vedeti iar pe urma mergeti sa il reclamati. Daca nu va venit inca amenda poate v-a speriat doar.
Așa zicea și mama. fără procesul verbal nu cred ca trimite amenda.
Vă mulțumesc tuturor pentru răspunsuri! Am fost într-o stare oribilă din cauza unui "mare domn polițist".
Ce nesimtire, a tras pe nas sigur atunci cand v-a oprit,, venea si el de la Neversea.
Nu are motiv in primul rand pentru amenda, iar in al doilea rand, stai linistita, fara proces verbal nu are cum sa trimita.
Cu placere, eu nu imi pot da seama pe ce motiv v-a oprit, pentru control de rutina sigur nu, nu asa s-ar fi procedat.
Pai nu aveam voie sa trecem din cauza concertului. Sa nu cumva sa am eu o bomba in geanta sa il omor. Oameni fara creier. Sa impingi o femeie.
Sa inteleg ca strada ta se intersecteaza cu concertul.
Si care e faza daca e concert in zona,, acolo stai, nu ai voie nici sa mai intri in casa.
Doar Romanika!
Da exact. Stau la 3 minute de concert. Si dupa ce a plecat prietenul meu, l-au oprit si pe el pe motiv ca "aceasta freza a ta nu arata ca ai fi om legal".
Bwhahaha...cum ziceam, a tras pe nas politistul, nu-si facea meseria.
Ce facea el se numeste abuz in serviciu, radem radem, dar e de plans ca multi sunt asa.
Si faptul ca v-a vorbit urat, te-a impins, nu e comportament de om al legii,, ci de al unui ghiolban!
Nu l-a oprit acelaș polițist ci unul care era puțin mai jos cu vreo 10 metri.
Am inteles, tot e un abuz, dar intr-un fel trebuie sa-i intelegem ca e mare eveniment acolo si multi incearca manevre mai putin legale pe acolo.
Dar victime ajung civili care nu au nicio treaba cu evenimentul in sine.
Oricum ai da-o, ce s-a intamplat aseara, nu e de trecut cu vederea.
Pun pariu ca daca venea o persoana sa-l ameninte cu un cutit, nu cred ca mai era asa tare in clanta.
1. Din ce povestesti, ala nu era politist, era militian.
2. In cazul in care i-ai retinut numele (era obligat sa se prezinte,-cand te-a legitimat), audienta la Chiru sau la Marius Ghita (comandantul sau adjunctul de la Politia Municipala). Ti-l recomand pe Ghita, este un tip destupat la minte.
Vad ca toata lumea se leaga de politist, care are partea lui de vina, dar tatal tau care a amenintat, nu crezi ca a incalcat legea?
Mai ganditi-va inainte, cand nu respectati legea sau omul legii si mai aveti gura mare, daca este normal sa pretindeti ceva, doar ca sunteti copilul unui spagar, sau a unuia care poate sa mituiasca niste organe de control.
După ce m-a împins voiai să îi vorbească cu vorbă bună!?
Ce-i de neinteles aici?
Politistul te-a bruscat verbal, iar taica-tu l-a amenintat ilegal!
Desi, toti 3 sunteti vinovati... ca si tu ai avut limba ascutita si ai urlat, la un organ in uniforma!
Dacă m-a împins, asta înseamnă că m-a bruscat verbal?!
Ai uitat sa mentionezi ca, inaininte sa te impina, ai tipa in gura mare, la un organ in exercitiul functiunii.
De limba ascutita si impertineta, vad ca nu mentionezi nimic.
Dupa cum am mai spus, toti 3 aveti partea voastra de vina!
Nu m-am adresat lui! Citeste putin mai bine! Si pana sa tip eu, el ma gonea sa nu mai stau acolo. Adica nici macar sa cobor din masina!
Ai tras ceva pe nas!? militienii acestia cu titulatura de politisti ar trebui luati la suturi! din caza acelora cu o gandire ca a ta se intampla toate marlaniile din partea tuturor institutiilor statului.
Cand un organ de circulatie iti face semn cu mana sa nu opresti, tu executi ceea ce ti se spune sau arata, nu opresti masina, ca ai tu cehf sa cobori.
Vad ca stati tare prost la capitolul: sa executati oridinele publice ale unui ofiter de circulatie, dar stati foarte bine la urlat si amenintat cu ilegalitati.