Un polițist nesimțit, faceti și voi reclamație dacă va da amenda, deși fără proces verbal nu prea cred
Ar trebui sa va revizuiti comportamentul sis a respectati un Politist, daca vreti sa fiti repectati. Cand un Politist dirijeaza circulatia si iti afce semn cu mana sa pleci, sau sa nu stationezi acolo, te executi imediat, nu sari din masina sa tipi la el.
Trebuie sa aveti mintea in colturi daca judectati asa!
Invatati sa respectati oamenii publici, ca de aia nu mai exista pic de respect prin tara asta, fiecare face cum vrea el, indiferent de ce spune un om al legii. Pacat ca nu v-a dat si o amenda!
Nu s-a exprimat frumos. A urlat la mine sa plec. Nu inteleg ce gandire aveti. Prefer sa inchei conversatia cu dumneavoastra. O zi buna!
Tu tot nu intelegi nu?
Ceea ce ai facut a fost ilegal: ai oprit masina si ai coborat, desii, politistul ti-a facut semn sa nu opresti deloc si sa intorci.
Faptul ca ai igonorat total un ordin si ai mai si tipat, nu te face mai breaza decat altii, pentru ca este o vina, de care esti acuzata, in caz de ajungeti la tribunal.
Iar faptul ca taica-tu a aparut cu ameintari ilegale, wow... asta chiar este caz de investigatii serioase.
Invatati oameni buni sa respectati legea si oamenii legii, ca nu sunteti la voi in casa, sa faceti ce vreti si cum vreti.
Nici nu a specificat daca e politist rutier sau simplu angajat al primariei cum e in cazul politiei locale, ceea ce a facut militianul a fost clar un abuz de sefie, e principalul vinovat pentru scandal, daca vorbea frumos nu se ajungea nicaieri,, cel putin din spusele fetei putem spune asta.
Eu mi-am dat seama din intrebare ca nu se ajungea nicaieri daca vorbea civilizat si frumos, dar probabil era vreun frustrat care isi varsa nervii pe tot ce misca.