| opreaana3807 a întrebat:

Buna! Sunt clasa a 6 a, am vrut sa ajut o colega si am inrautatit si am picat de vina. Am facut un grup pe la 11 noaptea si acolo in descriere cineva din grup a pus un link po*no si a mai pus onlyfans/(numele fetei)/now.com si eu eram creatorul grupului, eu am trimis poza cu descrierea colegei aleia, cum eram creatorul, descrierea arata ca este facuta de mine, am cum sa fiu exmtriculata? Deoarece nimeni nu ma crede din clasa si e nasol...

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Exmatricularea nu se mai face decat in scoala postliceala, asa ca nu poti fi exmatriculata, dar poti fi sanctionata cu alta sanctiune disciplinara, conform Statutului elevului.
In schimb ai putea sa-ti pui parintii la plata, daca parintii elevei afectate ii dau in judecata si solicita daune morale si nu cred ca o sa fie bucurosi.
P.S. Tot ma mir cum s-a stricat scoala si s-au salbaticit elevii!

| opreaana3807 explică (pentru Ioandelasal):

Multumescc

| Gigelpefelie a răspuns:

Daca videoclipurile n au legătură cu ea, eu zic ca nu j mare lucru decat daca te dau in judecata pentru daune morale.

| Violleta2022 a răspuns:

Asta este de rau, fiindca poti sa fii data in judecata de parintii fetei, te poti terzi cu dosar penal, samd.

Daca tu esti creatoarei grupului, inseamna ca tot tu poti strege grupul si asta cat mai iute, inainte sa vada lumea ce porcarii s-au postat aoclo.
Par pe viitor, invata sa postezi numai ce te priveste pe tine, fara sa te mai intereseze ce fac altii, ca nu-i ajuti deloc, doar le creezi lor probleme si tie de asemenea.