anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in clasa a 11 a si am implinit 18 ani acum 2 luni...ce ar trebui sa fac ca sa imi dea alocatie in continuare? Stie cineva toti pasii pe care trebuie sa ii urmez?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Va trebui sa faci o cerere de mentinere a alocatiei pana la terminarea liceului. La cerere anexezi o copie a cartii de identitate si o adeverinta de la liceu si o depui sau trimiti prin posta la Agentia Judeteana de Plati si Inspectie Sociala.

12 răspunsuri:
| Daalalifnuunalif a răspuns:

Cat timp faci inca liceu, primesti alocatie, eu asa stiu. Bursa intra la facultate.

| Mariidc a răspuns:

Alocatia se da pana la 18 ani.Nu poti prelungi acest drept.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Trebuie sa-ti misti fundul pana la secretariat, si sa completezi o cerere pentru primirea alocatiei.Si ai nevoie de o copie dupa buletin.

| Bondarel99 a răspuns (pentru Daalalifnuunalif):

Am zis alocatie nu bursa...

| Bondarel99 a răspuns (pentru Mariidc):

Inseamna ca nu ai implinit 18 ani laughing

| Bondarel99 a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Fundul meu iti e recunoscator pentru raspuns laughing

| Daalalifnuunalif a răspuns (pentru Bondarel99):

Scumpa mea, eu stiu ce zic, am 38 de ani! Eu doar am vrut sa iti zic ce urmeaza dupa alocatie. NU mai rade degeaba ca nu stii cu cine vorbesti aici. Te rog frumos.

| Bondarel99 a răspuns (pentru Daalalifnuunalif):

Stiu,scuze pentru gluma dar eu am intrebat cum pot sa primesc alocatie in continuare nu daca mai rimesc pentru ca asta stiu deja...

| Daalalifnuunalif a răspuns (pentru Bondarel99):

Bine, eu am vrut sa zic acum tot tacamul, iaca na. Normal ca mai primesti alocatia pana ce termini liceul pana la capat.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Trebuie să CERI de la Secretariat o "Cerere pentru alocaţia de stat" ( http://cnaob.org/docs/burse2013/cerere_alocatie.pdf ).
Îţi trebuie şi o Copie după CI!

"Aceştia trebuie să completeze „Cererea pentru acordarea alocaţiei de stat pentru copii…" şi să o depună la secretariatul şcolii însoţită de copia actului de identitate (şi de extrasul de cont în cazul în care acesta optează pentru plata în cont bancar).
...
Totodată, plata alocaţiei va fi sistată pe perioada vacanţei de vară şi plata urmând să fie reluată din oficiu la începutul anului şcolar următor pe baza confirmării de către şcoală a continuării studiilor de către tânăr." - SURSA :
http://www.isj.dj.edu.ro/......odules.php

Actele respective le depui la Secretariatul liceului şi aceştia le vor depune mai departe.

Vezi şi actele de la linkul :
...odules.php

Toate cele bune.

| Bondarel99 a răspuns (pentru bursuc001):

Multumesc

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru Bondarel99):

Cu plăcere!

O seară/noapte frumoasă.