| Mirris a întrebat:

Buna! Știți ceva de faptul că rovigneta nu poate fi plătită niciunde? In zona mea am incercat,în oraș și online, însă serviciul este indisponibil temporar. Daca circul cu mașina fără rovigneta în situația de față, e posibil sa primesc amenda? P.S.Nu știu sigur daca am ales categoria corecta.Multumesc

Răspuns Câştigător
| mi25 a răspuns:

Ai incercat online aici? http://www.cnadnr.ro/ro/roviniete/cumpara-rovinieta-aici

5 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Da, la cum merg lucrurile la noi nu cred că o să intereseze pe cineva că nu mergea sistemul azi și e posibil să îți iei amenda. Mai ales că rovinieta se verifică de obicei cu camere statice.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, este posibil sa fii amendat, daca esti prins de politie sau de camere.
Nu stiui exact cum este acum dar inainte puteai luia rovinieta si de la statiile de carburanti.

| Mirris explică (pentru Ioandelasal):

Am încercat și în stații de carburanți și au zis că de o săptămână e o problema de la sistem.

| Mirris explică (pentru mi25):

Am intrat pe acest site și a funcționat,deși de luni trebuia plătită. Daca primesc amenda și fac contestație, as putea avea șanse de câștig? Problema e la sistemul lor, nu am făcut cu rea intenție, ci doar nu am găsit nicăieri să plătesc, chiar și în oraș.Iti mulțumesc frumos.

| Mirris explică (pentru VoidEternal):

O zi nu era problema, însă nu le merge sistemul de o săptămână.