Pentru un raspuns corect ar trebui sa mai spui 2 detalii importante, respectiv cine este proprietarul terenului pe care este poarta si ce treaba a avut vecina cu stalpul tau de poarta, de tu nu ai actionat atunci.
Spune aceste detalii si o sa-ti dau un raspuns concret.
Suntem în România. Nu o sa facă nimic politia maxim îți dă o amenințare și pleacă. Nu e chiar atât de grav, ati zis ca a îmbrăcat un stâlp în beton fără permisiune deci dacă vine politia poți sa le zici asta. Însă nu prea cred ca va suna la politie, vrea doar sa te facă sa i faci pe plac.
Daca este poarta ta, ea poate sa ceara si celui de sus bani, ca nu este obligat nimeni sa-i dea nici un ban. Ea a facut un abuz cand a imracat stalpul. Poate sa cheme si pe cei de la ONU sau NATO, ca nu poate sa-ti faca nimeni nimic. Chiar daca n-ai autorizatie pentru construirea portii, deoarece au trecut deja 10 ani, nici amenda nu poti sa primesti.
Dar pana sa ii imbrace ea in beton si celuloza( nu inteleg ce fel de celuloza), cum de a stat poarta?
Eu sunt proprietarul terenului, și nu am acționat atunci deoarece era pe numele lui mama proprietatea cu terenul și mama nu a acționat deoarece nu o interesa, casa vreme de 9 ani a fost în chirie pe urma în 2019 a murit mama și am devenit eu proprietarul terenului
Eu sunt proprietarul terenului, și nu am acționat atunci deoarece era pe numele lui mama proprietatea cu terenul și mama nu a acționat deoarece nu o interesa, casa vreme de 9 ani a fost în chirie pe urma în 2021 a murit mama și am devenit eu proprietarul terenului
Atunci nu patesti nimic.
Si spune-i vecinei ca daca te mai agaseaza o sa-i faci plangere penala pentru amenintare.