| WarpAcustic a întrebat:

Bună TPU! Am avut un accident auto mai precis eram pe trotinetă și la o trecere de pietoni exact lîngă ușa supermarketului Carrefour vreo 6 m. ma acroșat o mașină am căzut jos mamlovit la cap și la umăr am fost la spital a făcut tomograf și au zis că am un chist care trebuie văzut neurochirurgical au trecut 3 luni de atunci și am amețeli mă doare și umărul am primit acasă o înștințare de la parchet cum că loviturile nu rezultă că ar fi de la această lovitură de masină? Agentul de poliție are înregistrarea video luată de la Carrefour da nu a spus nimic de ea.Eu mai pot lua înregistrarea video de la supermarket carrfour să dovedesc ce sa întîmplat mai au înregistrarea? Ce trebuie să fac Mulțumesc

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Incearca sa o obtii, desi nu cred ca o sa ti-o dea tie.
In schimb te poti adresa sefului agentului de politie respectiv, in scris sau mergand la o audienta.
De asemenea te poti adresa procurorului de la Parchetul de pe langa judecatoria de care apartii.

| darrio2007 a răspuns:

Ma indoiesc sa ai ceva de castigat. Vina iti apartine in totalitate.

| anonim3247 a răspuns:

A venit poliția la spital când a fost accidentul?

| anonim3247 a răspuns (pentru anonim3247):

Ce ai primit de la parchet cam aia este.

| Violleta2022 a răspuns:

Poti sa dai in judecata pe cel cu masina care te-a acrosat si poti cere inregistrarea video pe care politistul o are, ca dovada la proces.
Nu stiu ce se mai poate afce acum... daca nu ai deschis proces in primele 2-3 luni de zile....intereseaza-te la un avocat!

| UserRo10 a răspuns:

Trebuia sa faci atunci pe loc si mai multe investigatii pe langa cele obligatorii. Nu mai ai ce face decat sa il actionezi civil si o sa dureze ani de zile