Daca nu l-ai amenintat, santajat sau hartuit degeaba se duce la politie, aceasta nu are atributii decat in caz de infractiuni sau contraventii, asa ca nu o sa patesti nimic.
Daca femeia aia merge la Politie, bineinteles ca Politia va ajunge la tine si vor lua masuri legale.
A filmat farsele cu o aplicatie el, cand vorbeam el filma, cel putin asa am inteles de la un prieten ce vorbise cu mama lui
Dar voi ce parere aveti de faptul ca v-ati distrat pe seama unui om, v-ati batut joc de el, l-ati hartuit? Poate va invatati minte ca sa nu ajungeti continuand asa la alte actiuni mai grave. Acum suporti consecintele "farsei". Mama pustiului a procedat bine.
Lasa ca atunci cand erai copil sunt sigur ca si tu ai fi ras la glumele astea
Efectiv nici nu ti-am cerut parerea pe ce am facut, am pus o simpla intrebare ia-o ca atare
Dimpotriva, eu am fost in situatia celui pe care l-ai sunat. Si nu, nu am ras absolut deloc. Ia si tu lectia ca atare si lasa-te de farse pana nu ajungi la farse care sa se sparga in capul tau. Unii rabda si poate iarta, altii nu.
Adevarat, am fost la declaratii si ala mi-a spus ca n-are ce sa-mi fac mai mult decat o avertizare
Adi1987 întreabă: