Daca nu l-ai amenintat, santajat sau hartuit degeaba se duce la politie, aceasta nu are atributii decat in caz de infractiuni sau contraventii, asa ca nu o sa patesti nimic.
Dar voi ce parere aveti de faptul ca v-ati distrat pe seama unui om, v-ati batut joc de el, l-ati hartuit? Poate va invatati minte ca sa nu ajungeti continuand asa la alte actiuni mai grave. Acum suporti consecintele "farsei". Mama pustiului a procedat bine.
A filmat farsele cu o aplicatie el, cand vorbeam el filma, cel putin asa am inteles de la un prieten ce vorbise cu mama lui
Lasa ca atunci cand erai copil sunt sigur ca si tu ai fi ras la glumele astea
Efectiv nici nu ti-am cerut parerea pe ce am facut, am pus o simpla intrebare ia-o ca atare
Dimpotriva, eu am fost in situatia celui pe care l-ai sunat. Si nu, nu am ras absolut deloc. Ia si tu lectia ca atare si lasa-te de farse pana nu ajungi la farse care sa se sparga in capul tau. Unii rabda si poate iarta, altii nu.
Daca femeia aia merge la Politie, bineinteles ca Politia va ajunge la tine si vor lua masuri legale.
Adevarat, am fost la declaratii si ala mi-a spus ca n-are ce sa-mi fac mai mult decat o avertizare
Adi1987 întreabă: