| Marian1433 a întrebat:

Buna TPU! am facut acum ceva timp niste farse la telefon, nu va ganditi ca era ceva serios, doar sunam si taceam, alti prieteni s-au dat drept pizzeri, in fine, eu doar sunam si taceam, dupa ceva timp
mama acelui baiat a zis ca merge la politie, asta fiind acum o luna, dupa aceea l-am lasat in pace si nu a mai avut nimeni contact cu el, acum s-a apucat mama lui sa o sune mama unui coleg si ii spune ca merge la politie cu "filmuletele" si cica stie ca eu le-am facut chiar daca nu a fost asa, pot pati ceva? si in cat timp o sa ma cheme sa dau declaratie daca se intampla ceva?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu l-ai amenintat, santajat sau hartuit degeaba se duce la politie, aceasta nu are atributii decat in caz de infractiuni sau contraventii, asa ca nu o sa patesti nimic.

10 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Ce "filmulețe"? Parcă spuneai că ai făcut doar farse la telefon.

| Smmo a răspuns:

Dar voi ce parere aveti de faptul ca v-ati distrat pe seama unui om, v-ati batut joc de el, l-ati hartuit? Poate va invatati minte ca sa nu ajungeti continuand asa la alte actiuni mai grave. Acum suporti consecintele "farsei". Mama pustiului a procedat bine.

| Marian1433 explică (pentru johnnny123):

A filmat farsele cu o aplicatie el, cand vorbeam el filma, cel putin asa am inteles de la un prieten ce vorbise cu mama lui

| Marian1433 explică (pentru Smmo):

Lasa ca atunci cand erai copil sunt sigur ca si tu ai fi ras la glumele astea

| Marian1433 explică (pentru Ioandelasal):

Multumesc frumos!

| Marian1433 explică (pentru Smmo):

Efectiv nici nu ti-am cerut parerea pe ce am facut, am pus o simpla intrebare ia-o ca atare

| Smmo a răspuns (pentru Marian1433):

Dimpotriva, eu am fost in situatia celui pe care l-ai sunat. Si nu, nu am ras absolut deloc. Ia si tu lectia ca atare si lasa-te de farse pana nu ajungi la farse care sa se sparga in capul tau. Unii rabda si poate iarta, altii nu.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca femeia aia merge la Politie, bineinteles ca Politia va ajunge la tine si vor lua masuri legale.

| Holiday a răspuns (pentru Smmo):

Se duce fix degeaba la Politie. Oricum, sa-ti rezolve mama niste glume de baieti e cel putin jenant.

| Marian1433 explică (pentru Holiday):

Adevarat, am fost la declaratii si ala mi-a spus ca n-are ce sa-mi fac mai mult decat o avertizare