| alexandrumihai44 a întrebat:

am fost azi in magazinul kaufland impreuna cu un coleg. am luat 3 pachete de gume pe care leam ascuns un buzunar la fel si colegul meu. la iesirea din magazin am fost opriti de agentul de paza si condusi intro camera. Am recunoscut fapta, am fost cu gumele la casa de marcat si leam platitit insa nu au ramas la noi. Am dat declaratie. Au spus ca daca ar fi chemat jandarmeria ne facea dosar penal. Iam intrebat daca o sa primesc vreo hartie acasa si au spus ca nu. Sa ii cred? au spus ca declaratia e doar un acord intre noi. Am vreun motiv de ingrijorare? happy

Răspuns Câştigător
| Apokales a răspuns:

Pentru atata tot?! Eu zic ca au incercat doar sa te sperie, sa te intimideze vazandu-te mai tanar.Si gandeste-te putin... agentul de paza ce putea sa-ti faca ala?
Presupun ca esti la prima abatere de genul si acum ai mustrari de constiinta atata tot nu cred ca trebuie sa-ti faci o grijawinking.

5 răspunsuri:
| d33a15 a răspuns:

Inseamna ca ai scapat.Nu aveau de ce sa minta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Bineinteles ca ai motive de ingrijorare, esti un hot in devenire... azi o guma maine un portofel

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Spune varsta voastra si o sa-ti dau un raspuns concret.

| OmuCuBasca a răspuns (pentru suntserios):

Deja a comis-o, deci... este hot "cu acte in regula". happy

| alexandrumihai44 explică:

Amandoi avem 16 ani. Este prima data cand am fost prinsi insa am mai fost de vreo 15 ori. In declaratie am dat numele meu si al parintilor. Stau la tara si in declaratie nu am dat numarul de poarta. Deci nu are cum sa vina nimic acasa. Nu?