| Veva a întrebat:

Am o intrebare pentru cei care stau in chirie si cunosc situatia.
Exista vreo restrictie in privinta vizitelor? Si aici ma refer strict legal ci nu din pretentiile proprietarului sau frustrarile vecinilor.Mentionez ca am contract, proprietara stie cate pers stam si nu am fara niciodata deranj pentru vecini.Ma intereseaza daca la administratie pot zice ceva de vizite sau alte bazaconii.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Traim intr-un stat democratic, inviti pe cine vrei si cand vrei in casa la tine.

Dar da exista undeva un articol intro lege
Norme la Legea 230/2007
Art. 17. - 1.r

care zice ca administratia iti poate cere adaugare la intretinere daca o persoana sta mai mult de 15 zile la adresa respectiva.

4 răspunsuri:
| I0nuT55 a răspuns:

Poti primii cate vizite vrei, nu exista nicio restrictie.
Si eu stau in chirie, si nu are nimeni nicio treaba cate vizite primesc.

| KodrutZ a răspuns (pentru suntserios):

Doar ca aia nu e vizita. 15 zile CONSECUTIVE. Daca vine la tine un prieten si doarme o noapte da, una ba... nu prea merge. Parca asa era, dar nu mai stiu exact. Depinde si de asociatie si ce babe isterice ai in scara.

| Veva explică (pentru KodrutZ):

Colega mea primeste vizite de la iubitul ei din alt oras maxim 5-6 zile/luna.Am o doamna mai in varsta care monitorizeaza pe vizor 24/24. Locuiesc de aprox 2 ani in acel bloc si nu am avut probleme de genul insa acum cateva zile administratorul mi-a spus ca trebuie sa vb (cred ca pentru o alta "problema') si cineva "m-a speriat" ca a patit cineva ceva de genul si a primit amenda.Am vrut sa ma documentez in caz de ceva

| KodrutZ a răspuns (pentru Veva):

Ahahaha, imi place ce politicoasa esti. Scorpia aia imputita merita sa ii manjiti clanta cu c&*at si sa ii lipiti o bucata de metal peste vizor cu adeziv de calitate cat sa nu poata sa scoata fara sa strice vizorul. Hoasca nenorocita. Cam orice scara are de-astia... la mine iesise una sa faca tambalau ca se darama peretii prin bloc, ca toata lumea face lucrari fara autorizatie, bla bla, si cand colo aia cu bormasina urcau la mine sa imi monteze AC-ul. Firma serioasa, cu acte in regula, desigur. M-am cocosat de ras cu aia, si ei erau luati prin surprindere de cerber, da' si ea a ramas socata si chiar stanjenita ca facea spume si eu ii zic relaxat "Stiti, de fapt domnii vin la mine sa imi monteze aerul conditionat."