| d0areu a întrebat:

Am o problemă! Am fost cu câțiva prieteni marți la sala la fotbal și unul dintre ei a spart un geam happy. Habar nu am cine a fost. Azi o sa ne pună la detectorul de minciuni și cred ca o sa pic testul deoarece eu o sa am emoții. Sunt mai timid de felul meu și când o sa sa mă întrebe o sa am emoții și o sa roșesc, o sa transpir și o sa îmi bata inima foarte tare. Ce sa fac? Reamintesc ca nu am nici o idee cine l-a spart!

15 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Ceva s-a întâmplat și are legătură cu tine. Altfel, n-ai avea de ce să fii așa speriat.

| Doub a răspuns:

Incearca sa te controlezi. Daca stii ca nu ai facut nimic rau de ce iti faci griji?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu iti face griji, detectorul,, vede" daca ai facut sau nu asta si daca tu esti sigur 100% ca nu esti vinovat nu ai de ce sa te temi. Sper ca te-am ajutat
FUNDA?

| shadow72 a răspuns:

Eu spun sa stai linistit...nu cred ca aduc ei poligraful pentru o fereastra sparta...

| MyNameIsCata a răspuns:

Daca nu mergi ce are? Crezi ca ala tine minte daca tu ai fost in ziua aia acolo sau nu?

| d0areu explică:

Da, am fost doar 10 și ne știe pe toți care am fost

| d0areu explică:

Și mai mult ca sigur o sa îmi bata inima foarte tare din cauza emoțiilor, o sa pic testul?

| d0areu explică:

Nu a fost doar o fereastră sparta, au fost mult mai multe chestii ce s-au întâmplat acolo care nu sunt demne sa le spun pe acest site (nu este ce credeți voi ) happy

| MyNameIsCata a răspuns (pentru d0areu):

Pune-l sa recunoasca pe ala care a facut-o.

| d0areu explică:

Chestia e ca nu s-a spart doar un geam, mai multe lucruri s-au petrecut

| d0areu explică:

Și nu o sa recunoască nimeni și în mai puțin de o oră o sa plec; (

| d0areu explică:

Pur și simplu nu îmi pot controla emoțiile de ceva vreme

| LulyLolo a răspuns:

Stai calm. Zambesti. Nu tu ai fost. N-ai ce sa patesti! Daca nu te poti controla jura ca nu tu ai fost! Si spune-le la prietenii tai sa spuna ca nu tu ai fost, spune-le ca ai martori. Te vor crede, asa. happy

| Ionuț_Lazăr_1996_xexP a răspuns:

Daca sti ca nu esti tu cel vinovat nu ai de ce sa te sperii, fi tare.
Detectorul, chiar daca tu o sa faci cum ai spus o sa iti tina partea daca intr-adevar ai dreptate.
Deci fara frica, fara emotii!

| shadow72 a răspuns (pentru Ionuț_Lazăr_1996_xexP):

Cum sa ii tina detectorul de minciuni partea....ala nu detecteaza minciunile ci schimbarile bruste ale ritmului cardiac