Daca sti ca nu esti tu cel vinovat nu ai de ce sa te sperii, fi tare.
Detectorul, chiar daca tu o sa faci cum ai spus o sa iti tina partea daca intr-adevar ai dreptate.
Deci fara frica, fara emotii!
Daca nu mergi ce are? Crezi ca ala tine minte daca tu ai fost in ziua aia acolo sau nu?
Cum sa ii tina detectorul de minciuni partea....ala nu detecteaza minciunile ci schimbarile bruste ale ritmului cardiac
Și mai mult ca sigur o sa îmi bata inima foarte tare din cauza emoțiilor, o sa pic testul?
Eu spun sa stai linistit...nu cred ca aduc ei poligraful pentru o fereastra sparta...
Nu a fost doar o fereastră sparta, au fost mult mai multe chestii ce s-au întâmplat acolo care nu sunt demne sa le spun pe acest site (nu este ce credeți voi )
Incearca sa te controlezi. Daca stii ca nu ai facut nimic rau de ce iti faci griji?
Stai calm. Zambesti. Nu tu ai fost. N-ai ce sa patesti! Daca nu te poti controla jura ca nu tu ai fost! Si spune-le la prietenii tai sa spuna ca nu tu ai fost, spune-le ca ai martori. Te vor crede, asa.
Ceva s-a întâmplat și are legătură cu tine. Altfel, n-ai avea de ce să fii așa speriat.
anonim_4396 întreabă: