Trebuie sa iei o coasta de la arsenie boca, sa bei sange de ren polar si lapte de cangur
:)) cam greu
Nu e ca si cum ai zice ca vrei sa devii preot
Eu zic sa citesti mai bine ce inseamna mason...si gasesti pe google informatiile pe care le vrei.
https://www.masonic-lodge-of-education.com/become-a-free-mason.html
Intoarce-te aici peste ani, cand esti milionar in dolari si iti spunem atunci.
Nu ineaparat foarte bogat dar poti sa ai o anumita influenta peste o localitate si eventual o privatizare ceva.
Te inseli, masonii nu conduc lumea, aia e o teorie paranoida a conspiratiei. Masoneria nu-ti impune sa faci niciun fel de politica, nu-ti impune cum sa votezi, ce religie sa ai, etc. Discutiile politice si/sau religioase sunt interzise in cadrul lojilor masonice.
E adevarat ca in general saracanii nu se baga-n masonerie, de aceea in masonerie vei gasi oameni din clasa mijlocie.
Trebuie sa ai cazier curat si sa ceri unui mason sa-ti sustina candidatura. Pe urma va trebui sa platesti cotizatii la loja si sa-ti cumperi haine specifice, care pot costa bani.
Daca vrei sa te imbogatesti de pe urma masoneriei, nu tine, masoneria nu este pentru profitori.
Cum spui tu, eu sa te contrazic pe tine
si cine sunt eu sa contrazic versiunea "OFICIALA" (sper ca SIMTI ghilimoacele)
Masoneria e un club social, cum sunt cluburile de sah si de bridge. Masoneria e club de ritualuri si discutii.
Fraternitatile studentesti din SUA au ritualuri de initiere, adesea stupide (hazing). Asa are si masoneria niste ritualuri initiatice, care le dau un sentiment de solidaritate.
"ritualuri"
sigur, ca nu e nimic rau, sigur, sigur, sigur
poate cauti pe google PENTRU CE sunt ritualurile, s-ar putea sa ai o revelatie
PS esti mason cumva?!?
Ritualuri de inițiere (hazing) ca să cultive un sentiment de solidaritate. N-are rost să cauți înțelesuri mistice în ritualurile masonice.
Nu sunt mason pentru că ritualurile de orice fel mă plictisesc teribil. N-am să stau să ascult de cincizeci de ori cum recită fiecare nou membru același ritual.
Daca imi spui unde stai, o sa vin sa te exorcizez pe gratis! Te simti bine?
Classiffied întreabă: