Asta depinde doar de tine. Daca vrei sa le ceri bani le ceri cum o fac majoritatea. Se practica pe tot felul de site-uri si se face transport atat intern cat si extern. Vezi si tu pe site cam cat merge cerut eventual poti cere mai putin cu 2-3 euro sau mai mult depinde pe ce distanta vor sa mearga. Te orientezi. Poti avea pe cineva care merge Bucuresti-Berlin si ii ceri 60 de euro sau alta persoana care merge Bucuresti-Budapesta si ii ceri 25 de euro iar pe traseu mai iei alta care merge Praga-Berlin si ii iei 20 euro. Depinde de ce traseu ai pui anunt si cine merge incolo il iei de pe traseu sau drumul complet.
Depinde, sunt oameni care fac o afacere din asta, sunt oameni care doar iti scot banii pe benzina din asta. gratis nu cred ca ii duce nimeni
Îmi poți da niste exemple de site-URI unde se practica asta? Eu doar pe rețele de socializare am văzut însă dacă sti site-URI mi-ar fi de folos, mulțumesc anticipat
Cauta pe Google si tu. Nu stiu daca am voie sa fac reclama aici la alte site-uri. Iti dau un indiciu care iti apare din prima la search e site-ul ala cu blabla...
Nu iti vei scoate banii cu o masina mica. De obicei se ia cam 50/70€ Germania-Romania/retur la negru.
BlablaCar e de autostop, nu pe distante mari, de obicei
curse interne
zhenkyn întreabă: