Da, e foarte posibil. Sub nici o forma sa nu ii trimita! Ah... am vazut ca deja afacut prostia. Ghinion.
Pur si simplu i-am explicat sa nu faca acest lucru, dar i-a trimis pentfu ca se supara baietelul ei.
După ce le-a dat, după ce se trezește, se poate trezi. Dar după ce se trezește, poate să dea banca în judecată, căci la ghișeul bancar la acordarea unui împrumut, se verifică identitatea persoanei, adică se uită la buletin și la persoana care prezintă buletinul. să vadă dacă corespunde mutra.
Ce facultate a făcut? Nici la Medicina nu e taxa de școlarizare 10k
Spune-i tipei că e ilogică povestea ei și să aibă grijă ce face, că ai vorbit deja cu un avocat. Mă mir că a picat mătușa ta la vrăjeală așa sinistra. Efectiv nu s-a întrebat o clipă de ce naiba ar avea nevoie de CNP și talonul unei rude? Absolut nimeni nu-ți cere așa ceva.
Normal ca s-a intrebat, dar fiul ei a intervenit si i-a spus sa i-l dea, ca are nevoie de el.
In legatura cu pritena mea inselata, pur si simplu stand in apartament cu alta persoana, probabil ca i-a gasit cartea de identitate cumva. Asa mi-a spus ca a justificat respectiva cand i-a venit acasa o instiintare de la banca.
Multumesc de raspuns!
In caz ca se trezeste cu vreo citatie sau cu o chemare in instanta, o sa anunt politia.
" Nici la Medicina nu e taxa de școlarizare 10k".
Banii aceștia sunt necesari pentru o carte de identitate. Polițiștii pot fi corupți cu ușurință. Sau pot să nu fie polițiști. Multe minore, ca să treacă granița fără vreun adult, li s-au făcut cărți de identitate.
Semnătura la bancă poate să o facă o persoană adultă care se potrivește cât de cât descrierii din buletin. Sunt și o mulțime de femei care pentru o sumă de bani se lasă corupte de infractori.
Pe criza asta nu se mai ține cont de moralitate.
GEORGEL2012 întreabă: