| nastaseelenacristina a întrebat:

Buna TPU, ce sa fac? Am trimis un mail catre politia sect 1 si le-am cerut sa se sesizeze cu privire la un anunt de pe romjob cu privire la un minor care ofera servicii sexuale, politia a trimis mail peste o sapt si a cerut sa le mai trimit linkul odata, dar linkul fusese sters, acum primesc mail de la politie sa vin la sectie sa le dau date suplimentare plus datele starii mele civile, cu toate ca le-am zis ca nu vreau sa ma implic.Ce sa fac?

19 răspunsuri:
| SmaraldAlbastru a răspuns:

Trimite-le și tu un mail în care le spui că este inacceptabil că reacția poliției să fie atât de lentă și că vei face plângere la inspectoratul general al poliției, deoarece anunțul nu mai există iar tu ești pusă în imposibilitatea de a furniza iar link-ul către anunț.

| nastaseelenacristina explică (pentru SmaraldAlbastru):

Le am spus ca linkul a fost sters, eu am vrut sa fac bine si ei acum vor sa mi i-a datele personale sa mi faca rau, ma asteapta maine dar nu cred ca ma duc ca nu le am dat telu pot sa dea de mine doar prin mail

| Dintrebare a răspuns:

Buna, nu te mai prezenta nicaieri. Daca te cauta in continuare poti sa le spui foarte clar ca tu ti-ai dorit sa iti faci datoria de cetatean cu spirit civic si sa anunti politia despre acea situatie si asta a fost tot. Probabil site-ul respectiv a primit sesizari despre acel anunt de la mai multa lume, de aceea a fost sters. Poti sa spui politiei sa ia legatura cu site-ul daca au nevoie de mai multe informatii si ca tu nu detii mai multe informatii decat le-ai oferit deja.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru nastaseelenacristina):

Cum adica sa iti faca rau?
Pai nu are si politia nevoie de niste date sa stie ce si cum?

| sierra1 a răspuns:

"le-am zis ca nu vreau sa ma inplic.ce sa fac?"

deja ești implicat, du-te și dă detalii, așa e civic...

| nastaseelenacristina explică:

M-am gandit si eu la asta, am vrut doar sa le dau acel link si ei sa si faca treaba nu sa vina peste o luna sa ma cheme pe mine ca alte informatii nu sunt acel anunt a fost sters.

| nastaseelenacristina explică:

N am semnat nici o declaratie/plangere/sesizare doar le am adus la cunostinta, in tarile civilizate luau masuri urgente nu la o luna dupa ce le-a dat mailu

Răspuns utilizator avertizat
| nastaseelenacristina explică (pentru Harfagre):

Multumesc pentru sfat nu ma voi duce maine

| Zuzu1991 a răspuns:

Sincer, ar trebui sa te prezinti si sa dai cu subsemnatul
iar daca nu te prezinti atunci iti vor face rau, pentru ca o sa ceara mandat de aducere si chiar or sa vrea sa ti-o traga pentru ca te eschivezi si deci ai ceva de ascuns

asta e realitatea in tara asta, politia trebuie pupata in partea dorsala, altfel ti-o trag

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Harfagre):

Da, ar fi, dar ideea e pe bune, MAI ALES ca mandatele de aducere (care sunt echivalentul NERECUNOSCUT al mandatelor de arestare) pot fi semnate de procurori, care sunt (mai ales in tara asta) recunoscuti ca au... aaaaa, "COJONES" (google it, nu am 3 luni sa iti explic ce e aia tongue ) si la un moment dat au emis mandate de aducere pe numele TUTUROR ELEVILOR care au dat bacalaureatul la nustiuce liceu cu cativa ani in urma, pentru ca nustiuce profesor a facut nustiuce abuz la bac

deci, ar fi interesant DAAAAAAAAAAAAAAR, ABSOLUT DELOC IMPOSIBIL! sau macar improbabil

"acum 15 minute | Harfagre a răspuns (pentru Zuzu1991):
Ai scris singur explicația, mandatul de aducere îl emite un procuror, nu un terchea-berchea din poliție."

multumesc, ca mi-ai confirmat
esti TOTAL PE DINAFARA
un mandat TREBUIE sa fie emis de un judecator, nu de
un AMARAT DE TERCHEA-BERCHEA cojones DE PROCUROR!
alfel E ABUZ!

in plus, politia nu poate emite mandate, de nici un fel, in nici o tara OARECARE care are pretentii "vagi" ca e civilizata
alt cui in cosciugul ca "esti pe dinafara"

Esti "tare" dude
imi dai legea, care spune NUMAI... "cand" si "de ce", lucruri cu care sunt ABSOLUT DE ACORD
in loc sa imi dai,
CE AM SPUS EU, si anume:

CINE poate semna un mandat!

have a nice cup of SHUT THE HACK UP tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Harfagre):

"acum o oră | Harfagre a răspuns (pentru Zuzu1991):
Ești bolnav, măi băiatule. Ești bolnav rău!"

multumesc, cel mai frumos lucru pe care mi la spus cineva HANDICAPAT MENTAL... azi