Nu exista o prevedere expresa si clara in legislatia rutiera, in privinta sustinerii sau nu a unui nou examen teoretic, daca nu ai luat examenul practic. Este doar o interpretare, a Serviciului permise, ca trebuie sustinut iarasi si examenul teoretic.
Parerea mea, ca jurist, este ca nu ar trebui sustinut, cel putin din 2 motive: nu este prevazut expres si principiul drepturilor castigate.
Se vorbeste ca o sa se introduca o prevedere expresa in sensul celor spuse de mine, nu se stie daca si cand.
Sa mai dai sau sa nu mai dai? ce de obicei daca picai orasu dadeai tot cel putin asa era pe vremea mea, acum vreo 5 ani
Pana sa se intample ceea ce spune domnul Ioandelasal, eu iti spun ca la momentul asta, daca pici la traseu, va trebui intr-adevar sa dai sala din nou. Eu am avut colegi care au patit asta, au picat traseul de mai multe ori si a trebuit sa dea de fiexare data sala din nou. Iti dai seama ca treaba s-a intins pe aproape un an intreg. Deci, inca e valabila regula, nu e vorba de aprobarea ei, ci poate de anularea ei.
Salut! Da s-a aprobat aceasta lege, trebuie sa mai dai inca o data sala dupa cateva saptamani.Eu acum trebuie sa dau din nou sala pentru ca am cazut la traseu! Bafta!