| anonim0017 a întrebat:

nu stiu daca am postat bine intrebarea
Am un prieten care in 2009 a fost prins la furat si nu a vrut sa recunoasca (i sa intocmit dosar si dus in instanta ) dupa cateva luni la batut pe unu pana ce la bagat in coma si iau dat 10 ani cu executare, acum are proces si la treaba cu furtul in data de 6 luna asta... daca recunoaste si ii mai da ani de executare i se pun peste cei care ii mai are sau cum mi-a zis el ca face nu stiu ce contopire si ramane la pedeapsa care o are si nu mai face nimic in plus?

daca stie careva eu nu am gasit nimic despre asta poate ma ajuta careva

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Este vorba de concurs de infractiuni si se aplica contopirea pedepselor, cu precizarea ca se mai poate da un spor de pana la 5 ani, conform art.34 Cod penal. Numai bine!

2 răspunsuri:
| sorinmaryo57 a răspuns (pentru Ioandelasal):

Am și eu o întrebare am fost prins la furat de căruță că așa au spus la politie și mau bătut de mea sparta fata o am dezfigurata sunt speria că mau și amenințat in drum spre spital în salvare inima s-a oprit maxilarul îl am rupt trebuie să merg sa mă operez am dovezi că sunt desfigurat și sunt speriat tot odată

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns (pentru sorinmaryo57):

Ti-am raspuns de 3 ori la intrebarile puse: obtine certificat medico-legal si depune plangere penala impotriva celor care te-au batut.