Daca nu are probe in sensul celor afirmate n-are ce sa-ti faca, sunt doar amenintari.
Poti sa le transmiti ca daca nu te lasa in pace o sa le faci plangere penala pentru denuntare calomnioasa, conform Codului penal, citez:
"Denunţarea calomnioasã
ART.259. Învinuirea mincinoasã fãcutã prin denunţ sau plângere, cu privire la sãvârşirea unei infracţiuni de cãtre o anume persoanã, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.
Producerea ori ticluirea de probe mincinoase, în sprijinul unei invinuiri nedrepte, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.
Dacã cel care a sãvârşit fapta declarã mai înainte de punerea în miscare a acţiunii penale faţã de persoana în contra cãreia s-a facut denunţul sau plângerea, ori împotriva cãreia s-au produs probele, cã denunţul, plângerea sau probele sunt mincinoase pedeapsa se reduce potrivit art. 76. " Numai bine!
Pai nu i am facut nimic nu l am batut, nimic da taicasu ala i so pus pata pe mine si asa o zis la cativa prieteni de ai mei ca cica nu se lasa pana nu ma trimite in tribunale etc
Pai asta e faza ca vai ca are relatii nu stiu ce...da totusi pe ce dovezi? martori? cred ca am mai multi martori decat el
Si pe deasupra mai am si probleme la scoala din cauza lui ca diriga aluia se intelege bine cu tacsu si am ramas la chimie corigent din cauza la diriga aluia... ce pot face? declaratie contestatie mai precis?
Am probleme si la scoala din cauza lui diriga lui se intelege bine cu tacsu si cu profa de chimie si m-a lasat corigent la chimie din cauza lui ce pot face? mai precis? contestatie? declaratie?
Nu prea cred dar vei culege roadele faptelor tale, fiindca prin legea atractiei universale vei culege ce ai samanat. Dumnezeu nu bate cu parul. punete in locul lui si vezi daca-ti place sa ti se faca asa.si dupa aia intreaba-te uitandu-te in oglinda.si terorist si mincinos, si arogant.frumoase calitati.hai sa-ti spun un secret; daca esti smecher si destept si teligent, nu esti pentru a-ti bate joc de unul mai fraier sau mai slab ca tine, ci ca sa-l ocrotesti si sa-l ajuti pe acela.asta te ridica in ochii celorlalti si in proprii tai ochi.altfel nu esti decat o cazatura detestabila.
Nu prea cred dar vei culege roadele faptelor tale, fiindca prin legea atractiei universale vei culege ce ai samanat. Dumnezeu nu bate cu parul. punete in locul lui si vezi daca-ti place sa ti se faca asa.si dupa aia intreaba-te uitandu-te in oglinda.si terorist si mincinos, si arogant.frumoase calitati.hai sa-ti spun un secret; daca esti smecher si destept si teligent, nu esti pentru a-ti bate joc de unul mai fraier sau mai slab ca tine, ci ca sa-l ocrotesti si sa-l ajuti pe acela.asta te ridica in ochii celorlalti si in proprii tai ochi.altfel nu esti decat o cazatura detestabila.acuma tu stii mai bine cine minte si cine spune adevarul. poti merge cu fruntea sus in fata lui taicasu si sa-i spui ca a crescut un mincinos. daca e asa. daca nu regleaza-ti in mod corect problemele cu respectivul si hotarati impreuna ca pamantul e mare, si avem loc toti pe el.cine stie? poate deveniti cei mai buni prieteni?
Va multumesc frumos :* mai ales tie Ioandelasal, sa aveti un weekend frumos Multumesc inca odata
Multumesc frumos :* un weekend placut (Multumesc TPU!)
DaciaRomania întreabă: