| 1xzcristina a întrebat:

Buna TPU unde pot sa apelez daca se ucid animalele

Va rog frumos din suflet ajutati-ma eu nu mai pot terpi ca tata sa imi ucida pisicile de asta sunt afectata cit si eu si fratele meu mai mic el are doar 7 ani va dati sema va rog din inima sunem afectati psihic dar mai mult el va rooog eu nu mai suoport asa am nevoie de ajutor

7 răspunsuri:
| haileewatson a răspuns:

Cauta aici Asociatia pentru protectia animalelor din judetul tau si suna la ei imediat! https://www.protectiaanimalelor.org/asociatii/

| iulianr a răspuns:

Poți apela la Direcția pentru Protectia Animalelor din cadrul Poliției Române (Poliția animalelor). Sau poți suna la asociații pentru protectia animalelor, daca nu vrei la poliție.

| sierra1 a răspuns:

"unde pot sa apelez daca se ucid animalele ...eu nu mai pot terpi (?!) ca tata sa imi ucida pisicile"

adică tu vrei să-l dai in gât pe tac-tu, cel care-ți dă păpița cea de toate zilele?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu dacă se ucid, ci dacă tata ucide. Deci vrei să îl denunți pe tatăl tău. Spui să îmi ucidă pisicile. Unde stau pisicile tale, cum de sunt ale tale? Nu sunt ale casei? Le-a ucis pe toate, sau le tot ucide?

| Cksihja a răspuns:

Pisicile sunt foarte obraznice și fac multă mizerie, răstoarnă lucruri pe jos, eu îl înțeleg pe taictu și nu-l judec, omului nu-i plac pisicile și gata dar tu ești prea mică și tot aduci pisici acasă.
Ce vrei să facă, niciun om normal nu vrea să aibă casa plină de pisici, dacă mai aduci pisici acasă o să le mănânce la cât de nervos e.

| cristi202 a răspuns:

De ce le ucide? Fiindcă fac multi pui? Atunci e de înțeles. Știu pe cineva care a avut trei, i-au tot fătat, și acum are 14, fiindcă nu a vrut/putut să îi dea, a tot dat și apoi nu a mai avut cui.
Bunica mea, cînd făta o pisică, dupa perioada de alăptare, mă obliga pe mine și pe sora mea sa găsim stapini la pui, altfel ii omora. O dată s-a întimplat, după aceea am avut grija ca puii să ramina in viața.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Cksihja):

Niciun om normal nu ar ucide o pisica pentru propria placere si confort pe de alta parte. Exista zeci de solutii pentru a scapa de pisici, trebuie sa ai probleme psihice sa recurci la asa ceva