Va fi despagubit doar daca a avut o asigurare facultativa.
Pe asigurarea obligatorie se despagubesc doar unele dezastre naturale: cutremure de pamant, alunecari de teren sau inundatii. Furtuna nu face parte din categoria dezastrelor prevazute in asigurarea obligatorie.
A apasat gresit pe tastatura.Tie nu ti se intampla niciodata?
Ce tip de asigurare are? daca are asigurarea obligatorie, au fost si inca mai sunt niste oferte pe piata in care sunt incluse si dezastrele cauzate de furtuna, la acelasi pret. nu stiu daca pot sa dau nume nu vreau sa fac reclama la compania de asigurari, dar parintii mei au fost despagubiti ( futuna cu grindina acum un an jumate, (la fel geamuri sparte ) a sunat la compania respectiva, li s-a spus procedura si in 30 de zile au fost despagubiti. am uitat sa va spun ca au asigurarea obligatorie minima de 20000 E. cel mai bine sa sune la compania de asigurari, are telefon de urgenta pe polita
Nu va vi despagbubit chiar daca are in asigurare trecut in caz de... sunt asigurate...
daca nu au trecu 24 de ore nu va fi despagubit
In mod normal, da, ar trebui sa fie despagubit, dar acum depinde de compania de asigurari, de termenii si conditiile pe care le au ei in cazul pagubelor produse de natura.
Nu trebuie sa plateasca daca are asigurare, si depinde ce s-a intamplat!
Am vazut eu cum e cu asigurarea facultativa... Am avut inundatie in casa si s-au stricat multe lucruri (inclusiv zugraveala, canapele s.a.m.d)
Mi-au despagubit numai ce era avariat peste 50%... M-au lasat cu canapelele fleasca si putrezite.
Tot ce se poate, pesemne asa era prevazut in contract, de aceea contractul trebuie studiat anterior semnarii.
anonim_4396 întreabă: