Daca ramane fara casa, sigur ca o sa afle!
Tu nu ai nimic al tau, ce sa execute IFN-urile sau banca? Pe mama ta o vor executa!
Cunosc caz! Femeia a ramas fara casa din cauza datoriilor fiului. A rupt orice legatura cu el si s-a mutat la o adresa secreta! Nimeni nu mai vrea sa stie de el!
Cum ai gandit cand ai cheltuit mai mult decat castigi? Tu chiar nu te-ai gandit la consecinte?
Nu mai poti plati ratele, nu mai ai la cine sa te imprumuti, bancile si IFN-urile nu vor sa te refinanteze pentru ca esti indatorat peste 60%!
Mai ia-ti o slujba sau 2 pana ajungi la grad de indatorare 40%. Atunci vei putea refinanta toate creditele la banca, cu dobanda mai mica.
https://www.reclamatiibanci.ro/cum-pot-scapa-de-datoriile-la-ifn-uri/
Fa curierat, livrator, ca au program flexibil.
De executat va fi executat doar cel care a contractat creditul - în cazul de față fiul. Dacă mama nu a semnat nimic, în calitate de girant, nu pățește nimic.
Nu-mi vorbi mie din teorie. Am dat un exemplu cat se poate de real.
Exista recuperatori de creante, autorizati de ANPC care doar cu asta se ocupa.
De regula primesti actele de executare silita prin posta si te executa silit, de regula, doar pe tine.
Exceptie ar fi cazul cand mama ta este garant la creditul luat de tine si atunci si ea poate fi executata silit.
Mama nu a semnat nimic pentru mine nu m-a girat cu nimic nu are cum sa o execute silit pe mama pentru o datorie pe care o am eu.