Da, este normal sa dai foc, sa dai cu pietre in stanga si in dreapta deoarece asta e tara in care cel care are de zis ceva e dat la o parte! Oamenii incearca sa isi faca dreptate, adica sa isi faca rost de mancarea poate pe care nu o au, locul de munca si altele. Asa merita presedintele nostru dupa ce a taiat din pensii/salarii. Asta este opinia mea. Bafta si succes!
Dar si mascatii mai dau in persoane inocente, vina o au atat protestantii cat si fortele de ordine. Presa din tarile straine spunea ca de mult trebuia sa faca asta romanii pentru ca au fost batjocoriti toata viata lor.
Nu este chiar normal.Totusi prin violenta a picat Ceausescu. Daca nu este violenta Base nici nu o sa se uite la protestatari.
Protestele acestea sunt idiotice. 99% din oamenii aceia habar nu au pentru ce protesteaza. Violenta? Ce suntem animale? Prin educatie nu putem schimba politica? Eu cred ca de vina pentru situatia actuala a Romaniei nu este presedintele ci locuitorii. Toti! Noi sutem de vina, noi toti!
O să mă repet : violenţa naşte violenţă, violenţa este caracteristica primatelor. Ura este o realitate omniprezentă de prezenţa căreia trebuie să fim conştienţi, de potenţialul de energie negativă ce o înconjoară şi de faptul că această energie ne va contamina prin prezenţa ei îndelungată într-un mod ireversibil.
Românii sunt mai predispuşi decât alţii la acest atac malefic. Trebuie să facem efortul de a o îndepărta de fiinţa noastră chiar şi atunci când vom avea părerea că este justificată prezenţa ei.
Pentru că în toate există o compensaţie, acea energie negativă va avea în final efectul unui bumerang care se va întoarce în final la persoana care a generat-o mult amplificată şi cu efect autodistructiv.
Iar asta am scris acum un an.
Pai statul a angajat jandarmi pentru a se asigura ca astfel de fapte nu se produc la un protest. Se pare insa ca 1600 de jandarmi ori nu sunt destui pentru a opri o mana de oameni sa comita aceste acte de vandalism, ori pur si simplu sunt platiti degeaba. Din banii celor pe care ii caftesc cu aceasta ocazie.
Iata insa o regula de baza in investigatii: atunci cand vrei sa afli cine a comis o fapta, in 99% din cazuri este suficient sa identifici pe cel care ar obtine cel mai mare castig din ea. As completa ca restul de 1% sunt accidente.
Dar te-ai gandit macar o clipa ca cei care au vandalizat nu faceau parte din randul protestatarilor? dar daca au fost platiti de "cineva" special ca, prin faptele lor sa duca in derizoriu pe cei ce protesteaza cu adevarat? aceste practici le-am mai vazut. venirea minerilor, si fiind multe de enumerat raman doar la "etc".
Deahhh jandarmii...
Oamenii sunt disperati si furiosi. e dreptul lor sa urle, si sa-si vocalizeze nemultumirile atata timp cat nu dau nimanui in cap. altii din europa au urlat pentru mult mult mai putin, pe cand noi muream in tot acest timp si am tacut mac
Dar nu este in regula sa dea foc la masini, sa vandalizeze magazinele si sa loveasca oameni inocenti. asa ceva nu se face. Jandarmii trebuie opriti cumva... STIU! Hai sa-i chemam pe jandarmi mai simt in siguranta stiind ca astia de la jandarmerie ma vegheaza si au grija ca protestul sa nu degenereze deahhh
Am raspuns mai complet la o intrebare asemanatoare. Aici am uitat sa mentionez asta. Este vina poporului, de la cersetori la presedinte. Dar majoritatea acum comfunda Romania cu o monarhie si dau vina numai pe Basescu de parca el ar fi un monarh absolutist. Da, gandul este dur, mai dur ca iridium dar acesta e adevarul. Ce sistem de conducere sa avem cand tineretul este incult si sufera de grave alergii la praful din biblioteca, adultii sunt betivi dar disperati ca nu au copii ce sa manance iar batranii sunt comunisti sau... prea batrani.
Da dar...sti cum e proverbul ala:"Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte"!
Se pare ca tu faci glume, si-a luat angajamente destule in camapnia electorala, ca nu le-a dus la indeplinire si a facut cu totul altceva aia e alta mancare.
Maa.daca e asa de ce nu da banii oamenilor si pensionarilor care chiar au nevoie de bani(ciar foarte mult)?
Ca sa faca Elena Udrea si gasca pedelista telegondole, piscine si alte nazbatii de care nu avem nevoie acum, adica sa fure din banii publici, nu ai pricepeut nici acum?
Mersi nu generalizez, dar am vazut ce abuzuri au comis jandarmii si mi'e greata deja :/
Am priceput foarte bine dar se pare ca tu inca nu mi-ai raspuns la intrebarea dorita...deci se pare ca tu ti cu Basepentru ca alta explicatie eu nu prea gasesc