| dorosvasile a întrebat:

Vreau sa dau in judecata o inchisoare, din Franta, am intrat sanatos, am primit 3 luni mai mult din cauza anturajului, si cu 10 zile inainte sa ies am fost dus incostient la spital, cu temperatura peste 40`, rinichi blocati, probleme cu ficatu, apa la plamani, si ceva infectie puternica la inima, pentru asta a fost nevoie sa-mi schimbe valva, eu tot m-am cerut la medic in puscarie, pentru ca era foarte frig acolo tot timpul eram racit, si indiferent de ce ma durea primeam paracetamol, si asa am ajuns in stare foarte grava la spital, medici mi-au dat 1% sanse, si +cum am plecat eu in stare incostienta, mi-au ramas toate bunurile in camera, dupa ce am facut scrisoare la director, cica nu am nimic acolo, dupa ce lau sunat pe tati sa mearga dupa ele, din ce am inteles au bagat ceva tigani in camera, si asa a asteptat vreo 2 ore si a primit raspunsu ca n-am nimic acolo, asta-i bataie de joc, eu acuma as dori sa stiu ce sanse am sa-i castig in tribunal, deja am bagat un avocat bun, si spune ca am toate sansele sa castig, si intrebarea e chiar am sanse sa castig?

Răspuns Câştigător
| bloodandpride a răspuns:

Parerea mea este ca ceea ce ti-au facut acele animale este total nedrept.Cred ca ai avea cel putin 80% sanse de castig, mai ales daca avocatul este asa de bun cum zici tu.Mult noroc!

4 răspunsuri:
| andru10best a răspuns:

Si care este intrebarea?

| dorosvasile explică (pentru andru10best):

Ce sanse am sa castig?

| dorosvasile explică:

Ce sanse sunt sa castig?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, ai sanse, mai ales daca este avocat bun.