Cazul va fi anchetat de politie. Trebuie sa se dovedeasca ca tu esti cel care l-a agresat grav, astfel incat sa dea vina pe tine ca a ajuns sa fie internat in spital. Se va face o investigatie medicala, pentru a se stabili sursa agresiunii. Poate a cazut ulterior de pe bicicleta sau poate altcineva l-a agresat tot in ziua aceea, si a dat vina pe tine.
Anchetatorii vor sti sa-si faca treaba.
Partea cu "doar l-am atins pe obraz" e doar parerea ta. Asupra victimei, atacul tau ar fi putut fi mai grav decat crezi.
Daca stii ca nu l-ai lovit, astfel incat sa-l bagi in spital, nu trebuie sa-ti faci griji.
E lucru bun ca ai avut si martori, dar nu va fi in avantajul tau daca umbli cu minciuna.
Tot se va demonstra ca tu esti vinovatul, daca l-ai lovit puternic si a ajuns in spital din cauza ta.
Fapta se incadreaza la infractiunea "vatamare corporala grava".
Cum sa fie in spital pe moarte? Nu cumva la calcat masina in drum spre casa.
Si ce ti-a facut politia, doar a venit la tine si ti-a spus ca e in spital?
Da, si ca e in stare grava, si azi am fost la el si nu a vrut sa iasa sa discutam.
Nuu, stiu ca nu l-am lovit grav, se spunea ca cica are maxilarul rupt, dar dupa ce l-am atins, a fugit cu bicicleta si a inceput sa ma ameninte si d-astea.
Acum am aflat ca a iesit din spital si ca este acasa, am fost azi la el, si nu a vrut sa iasa sa discutam.