| Gigimunt a întrebat:

Bună ziua, am 18 ani, am aflat că sufăr de Hipoacuzie și întreb dacă fac analizele pentru școala de șoferi o sa fiu respins pe loc? Că am văzut și oameni surzi complet care conduc pe drumurile publice

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da deoarece trebuie sa fi sanatos tun ca sa ai permis de conducere ori daca nu auzi cum vei auzii claxoanele sau cum vei discuta cu politistii cand te vor oprii in trafic, crezi ca politistii stiu limbajul semnelor? Si pentru persoane surde trebuie interpret sa stie bine limbajul semnelor ca altfel nu au cum sa se inteleaga cu tine, cel mai bine nu pune mina pe volan daca nu esti in stare, decat sa ai probleme in viitor mai bine nu.

| TheGentleman a răspuns:

Cristi din București mănâncă c***t, vorba lui Cocoșilă.

Dacă ai hipoacuzie nu este nimic grav, se poate rezolva cu aparate auditive. Mulți oameni, din ce în ce mai tineri au probleme cu auzul, hipoacuzie în diferite grade, din cauza mediului din ce în ce mai zgomotos în care trăim. Așa că această problemă nu poate constitui un impediment pentru șofat.

Baftă

| UnchiulRamiz a răspuns:

Nu te respinge, poți conduce cu hipoacuzie. Mi au zis care se afla în situația ta

| Gigimunt explică (pentru UnchiulRamiz):

De aia întreb că e cum ar veni aud puțin înfundat pe urechea dreapta unde am Hipoacuzie ne este sa zici că sunt sud complet