Ai făcut o alegere proastă cumpărând bicicleta de la dedeman când ai atâtea magazine de specialitate. Trebuia să ceri sfaturi înainte. De ex decathlon, raport calitate/preț mulțumit. Sunt la a doua bicicletă marca decathlon și chiar recomand cu căldură. Mai mult, ai și service în magazin și garanție pe viață la cadru, pipa și ghidon. Retur la produse ( la toată categoria de produsele din magazin) se poate face în termen de 2 ani de la achiziție. Știu caz când cineva a dat o bicicletă la retur și numai a șurubărit la ea. Apoi alt caz când a vrut să îi schimbe o pereche de ghete care s-au rupt și magazinul a refuzat. Însă vei avea surpriza ca atunci când trimiti bicicleta în service să nu aibă piese pentru ea și va trebui să aștepți pentru piese care vin din Franța și asta durează mult. Plăcute de frână pentru țocla mea nu se mai găsesc la ei, asa ca trebuie să merg la alt service pentru a înlocui plăcuțele de frână. Vreau să schimb la ea toată transmisia și nu, nu merg la decathlon. Lanțul e uzat pentru că i-am dat pedala la greu. Eu fac km întregi pe bicicletă și ca să fac un egal : 250 km în ultima săptămână. Vreau să schimb toată transmisia pentru că știi sau nu știi, nu pui niciodată lanț nou pe casetă de pinioane folosite. Voi merge la alt atelier pentru service, dar ca magazin de biciclete sa știi ca decathlon stă ok. Anevopele b'twin care sunt în mare parte pe bicicletele lor nu sunt mare waw. Se tocesc repede, eu voi trece la continental.
Și nu are treabă bordurile cu jantele bicicletei. Și eu sar boruduri, am fost cu bicicleta prin pădure, drum forestier... Adevărat că am un pic joc ( 8) în roata din față, dar nu tare. Abia se vede și merge centrată din spițe la service : 20-30 lei costă. Poate și mai mult, depinde de atelier. Iar partea cu returul cam dubios. Și eu am cumpărat de la dedeman un amplificator care zicea ca prinde și al jazeera. Nu prindea decât TVR1. Am mers pentru retur, mi-au dat imediat banii înapoi. Adevărul ca nu era folosit cine știe ce, doar desfăcută cutia. În cazul tău, nu știu... Nașpa situație, data viitoare întreabă când vrei sa cumperi bicicletă. Exista TPU, dirtbike.ro dacă vrei să răspundă bicicliști cu experiență chiar cicliști campioni, forumul Softpedia și acolo găsești pasionați apoi Facebook. O mulțime de grupuri dedicate pe Facebook.
Pai ce e vina lor ca intri in borduri? daca ai facut 8 -uri in roata sau in gropi esti neatent
Nu se schimba lucrurile dupa bunul plac, da ele se incearca a se repara in prima instanta, obiectele se schimba numai daca nu se pot repara! Cam asta este logica.
De ex. daca la un PC s-a ars placa video, ar trebui schimbat tot PC-ul sau inlocuita placa defecta?
Asa si cu bicicleta ta, se va inlocui ce e defect si o sa primesti inapoi bicicleta.
Banuind ca nu ai dat 4000 de lei pe ea, sa stii ca pretul releva si calitatea bicicletei, piesele din care e compusa.
De asta sunt biciclete la 500 de lei si altele la 6000 de lei.
Dar nu iti face griji ti-o vor repara si practic ar trebui sa fie ca noua.
Schimbarea biciclete se face doar la cumpararea online si daca un service iti da negatie ca nu se poate repara. In rest, in service si gata. De la primirea ei sunt obligati sa o tina maxim 15 zile!
Nu ți-o schimba. O trimite service pentru reparații și mergi normal cu ea fără bruscari.
A fost trimisă în service si in urma constatării a rezultat că este un defect de fabrica, lucru normal, nu ai cum in 24 de h sa se manifeste acele probleme, am avut de ales între a-mi da una noua similara, a mai da diferența pentru una mai buna, a lua alt obiect de acei bani sau a-mi fi returnati banii, mi-am luat banii si am achiziționat alta bicicleta din alta parte...
EugenIonutBodi întreabă: