anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua
Am facut plangere penala pentru fostul iubit care a intrat peste mine in casa si m-a agresat lasandu-mi urme din urma bataii pe corp.
Eu am sustinut ca nu ne-am mai vazut de 2 saptamani, dar are filmare cu noi de saptamana trecuta. Eu am tinut legatura cu el doar dpdv sexual si cam atat; maxim incercari prin mesaje sa se schimbe relatia insa, a ramas tot la bautura si droguri. Dar el nu a inteles ca in principiu s-a terminat tot doar ca ruperea definitiva a fost mai grea, si doar ne cautam amandoi sexual. El avea inca sentimente, a crezut ca asa e relatia noastra "nebuna" insa eu n am mai putut accepta drogurile.
Daca las plangerea, sunt sanse sa ies eu vinovata cu ceva? Ca tot ma atragea doar ca mai aveam ganduri la amintirile frumoase din trecut? Justifică cu ceva lovirea in sine random? Ma simt f vinovata, n as vrea sa fac vreun rau. Imi scrie mesaje ca el nu merita pentru cat m-a iubit.

11 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Nu, nimic nu justifică bătaia și violarea domiciliului. Depune plângerea și nu accepta încercări de împăcare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum sa renunti la plangere daca te-a batut?
Bataia nu are nicio scuze, indiferent de ce mesaje va trimiteti si cat sex ati facut sau nu.

| Carcar a răspuns (pentru suntserios):

Mi a spart buza si am vanatai pe ambele brate. In autoaparare are si el semne ca incercam sa il dau de pe mine. Nu stiu daca sa fac certificat medicolegal. sau sa las plangerea simpla.

| LisaJulie a răspuns:

Normal ca trebuie sa continui cu plângerea ca este o agresiune, de ce sa te simți vinovata

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Carcar):

Poate sa aiba si el, te ai aparat. Asta nu inseamna ca trebuie sa il ierti

| iloveyoumaria3 a răspuns:

Continua plângerea! Bărbații de genul ăsta merită aspru pedepsiți însă nu toți bărbații știu să fie bărbați

| darrio2007 a răspuns:

Deci totusi ai mai tinut legatura cu el dpdv sexual.
Stiai ce fel de comportament are.
De ce ai mai facut asta?
Pentru el esti doar o usuratică si si-a permis orice cu tine.
Intrebare irelevantă.

| darrio2007 a răspuns:

Ai sters intrebarea. Se pare ca iti place ce-ti face.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca spui minciuni si el vine cu dovezi, atunci Politia ii poate da dreptate.
Daca tu il accepti sa faci sex cu el pe bani de exemplu, ca de aia ai tinut legatura cu el pentru sex, atunci te pot gasi si pe tine vinovata, de practicarea ilegala a prostitutiei.

| Annie92 a răspuns:

Nu retrage plângerea! Zi adevărul…. Nici o scuză din lume nu există pentru abuz! Știu ca îți e greu dar desparte-te de el de tot și rupe orice contact, pentru ca sex poți să mai faci și cu altul.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu merită să stai cu cineva care nu încearcă să lupte cu dependența de droguri.